Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 13 Lomax sice vedl po pěkném sólu Michala Schlögla, ale nakonec z toho byla od Adby ,,pěkná vánoční nadílka"!

Lomax Česká Třebová – článek 13 Lomax sice vedl po pěkném sólu Michala Schlögla, ale nakonec z toho byla od Adby ,,pěkná vánoční nadílka"!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Lomax sice vedl po pěkném sólu Michala Schlögla, ale nakonec z toho byla od Adby ,,pěkná vánoční nadílka"!

Vytvořeno:22. 12. 2019, 20:35   (upraveno 23. 12. 2019, 5:56)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na pátý zápas druhého kola si Lomax musel počkat až do 20. prosince. Adba chtěla odčinit porážku z prvního kola s sestava Lomaxu nenapovídala tomu, že by českotřebovský celek mohl výhru zopakovat. V brance opět předvedl výborný výkon Pavel Peterka, snažil se i střelec obou branek Michal Schlögl, ovšem ostatní bohužel na tyto spoluhráče nenavázali, a tak z toho byla třetí prohra ve druhém kole první ligy.

Lomax Česká Třebová - ADBA Ústí nad Orlicí 2:11 (1:3, 1:3, 0:5)

Českotřebovský Lomax začal obezřetně ze zabezpečené obrany, a to se vyplatilo. V 9. minutě předvedl sólo přes celé hřiště Michal Schlögl, po cestě vyškolil, koho se dalo a otevřel skóre zápasu - 1:0. Vedení Lomaxu nepomohlo, ale paradoxně uškodilo. Českotřebovský celek se vrhl do útočení a za necelou minutu přišel první trest v podobě branky Vladimíra Dohy - 1:1. Za dalších 43 sekund uvolnil Libor Doležal Jiřího Krejsu a ten dokonal obrat - 1:2. Zároveň s klaksonem pak po asistenci Vladimíra Dohy zvýšil  Libor Doležal na 1:3. V 15. minutě za to vzal opět Michal Schlögl, projel zase celé hřiště a snížil na 2:3. To ale bylo ze strany Lomaxu bohužel vše. V 18. minutě uvolnil Petr Pavlák Vladimíra Dohu a ten zvýšil na 2:4. Ve 22. minutě pak po akci Jakuba Pilaře přidal branku Petr Pavlák na 2:5. Skóre druhé třetiny uzavřel po lobu Vladimíra Dohy blafákem opět  Petr Pavlák na 2:6. Poslední dějství bylo pro Lomax doslova pohromou. Adba dostala chuť a střelecky to také zúročila.  Ve 30. minutě po další přihrávce Vladimíra Dohy dokončil svůj hattrick Petr Pavlák a zvýšil už na 2:7. Ve 34. minutě pak Adba skórovala dokonce v početní nevýhodě, kdy po spolupráci s Petrem Pavlákem  dokončil hattrick i Vladimír Doha - 2:8. Ve 36. minutě po pasu Radka Morkese zvýšil blafákem  Libor Doležal na 2:9. Ve 41. minutě Lomax namazal přímo na hůl Vladimíra Dohy a ten neváhal zaokrouhlit výsledek na 2:10. To ale ještě nebylo vše. Zdrcený Lomax pak zasáhl naposledy ještě po akci Petra Pavláka Jiří Krejsa - 2:11.

Fakta - branky: Michal Schlögl 2 - Vladimír Doha 4, Petr Pavlák 3,  Libor Doležal 2, Jiří Krejsa 2. Asistence: Nikdo - Vladimír Doha 3, Petr Pavlák 3, Libor Doležal, Radek Morkes, Jakub Pilař. Vyloučení: 2:3. využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Rozhodčí: Slavík, Dalecký. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka (2) - Martin Dobeš, Martin Kuda, Jaroslav Hamerník, Karel Vopařil (2), Michael Resler, Jiří Lunka, Radek Vašátko, Tomáš Adamec, Michal Schlögl, Miroslav Čech, hráčská lavice (2). Sestava - ADBA Ústí nad Orlicí: Michal Šťovíček - Libor Doležal, Vladimír Doha, Ondřej Exler, Jiří Krejsa, Václav Mlynář (2), Radek Morkes, Petr Pavlák, Jakub Pilař, hráčská lavice (2).

Komentáře k tomuto článku