Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 14 Lomax se proti Tepi ani jednou neprosadil a zaslouženě prohrál!

Lomax Česká Třebová – článek 14 Lomax se proti Tepi ani jednou neprosadil a zaslouženě prohrál!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Lomax se proti Tepi ani jednou neprosadil a zaslouženě prohrál!

Vytvořeno:10. 1. 2018, 13:41   (upraveno 6. 5. 2019, 8:16)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve čtrnáctém utkání Lomax nevstřelil ani branku, a tak zaslouženě odešel poražen v utkání s Tepi Němčice, když soupeř předváděl lepší kombinační hru a měl také lepší střeleckou potenci.

Lomax Česká Třebová - Tepi Němčice 0:4 (0:2, 0:1, 0:1)

Lomax nezahájil utkání dobře a už v 19. sekundě překonal Pavla Peterku v brance David Bednář po spolupráci s Michalem Kilčickým - 0:1.  V dalších minutách likvidoval Pavel Peterka jednu šanci za druhou, naopak Roman Janco v brance Tepi musel zasahovat ojediněle.Na konci 13. minuty kapituloval ale Pavel Peterka podruhé. Po akci Davida Tichého zvýšil Petr Mík ml. na 0:2. Už v 16. minutě zužitkoval přihrávku Davida Bednáře opět Petr Mík ml. a bylo to už 0:3. Také Lomax si vypracoval několik příležitostí, ale Roman Janco Janco byl neprůstřelný. Hned v )úvodu třetí části se prosadil Petr Mík ml. a po jeho přihrávce zvýšil David Tichý na 0:4. Do konce zápasu se již nic nestalo. Ze strany Lomaxu lze pochválit především brankáře Pavla Peterku. Střelci se neprosadili, a tak se lepší výsledek ani očekávat nedal.

Fakta - branky: Petr Mík ml. 2, David Bednář, David Tichý. Asistence: Michal Kilčický, David Tichý, David Bednář, Petr Mík ml. Vyloučení: 2:1, bez využití. Rozhodčí: Petr Kvasnička. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Tomáš Adamec, Jaroslav Hamerník (2), Martin Hapala st., Martin Hapala ml. (2), Martin Krása, Karel Mifek, Michael Resler, Dušan Schlogl, Michal Schlogl, Milan Tomeš. Sestava - Tepi Němčice: Roman Janco - David Bednář, Jiří Bednář, Jan juřina, Michal Kilčický (2), Petr Mík st., Petr Mík ml., Petr Nejedlý, Radek Novák, David Tichý

Komentáře k tomuto článku