Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 14 Po výborném kolektivním výkonu prodloužil Lomax sérii bez porážek na číslo sedm s Typosem!!

Lomax Česká Třebová – článek 14 Po výborném kolektivním výkonu prodloužil Lomax sérii bez porážek na číslo sedm s Typosem!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Po výborném kolektivním výkonu prodloužil Lomax sérii bez porážek na číslo sedm s Typosem!!

Vytvořeno:9. 1. 2012, 23:21
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším duelu čekal Lomax těžký soupeř v městském derby, a to Typos. Tradiční začátek přinesl dvě branky do sítě Lomaxu v 7. a ve 14. minutě - 2:0. To byl opět povel k obratu a v 17. minutě vymetl po asistenci Dušana Schlögla od modré šibenici Jaroslav Hamerník - 2:1. Za minutu ideálně uvolnil před brankou Miroslav Čech Michela Reslera a ten střelou k tyči vyrovnal na 2:2. Za další tři minuty si najel na výbornou přihrávku Michala Schlögla před branku opět Michael Resler a poslal střelou do šibenice Lomax do vedení - 2:3. Ve 23. minutě se ujala dělovka Typosu od modré a bylo srovnáno na 3:3. Za další minutu po kombinaci s Martinem Krásou vrátil Michael Resler dokončeným hattrickem Lomaxu vedení střelou po zemi k tyči - 3:4. Ve 33. minutě Typos bombou po zemi vyrovnal, ale ani to Lomax nepoložilo. Ve 38. minutě se po přihrávce Jaroslava Hamerníka nadechl k nádhernému sólu přes celé hřiště Martin Hapala a vrátil Lomaxu opět vedení - 4:5. V poslední minutě přistoupil Typos ke hře bez brankáře, ale puk zachytil na červené Michael Resler, poslal ho na Milana Tomeše, který se uvolnil přes dva obránce a pojistil výhru na 4:6. V posledních sekundách šel na vhazování Milan Tomeš, souboj sice prohrál, ovšem obránce Typosu nepochopitelně nahodil puk na svého brankáře a ten skončil sekundu před koncem za jeho zády, a tak byl gól připsán Milanu Tomešovi - 4:7.

Typos Česká Třebová - Lomax Česká Třebová 4:7 (2:2, 2:5)

Góly a asistence Lomaxu: 17. Jaroslav Hamerník (Dušan Schlögl), 18. Michael Resler (Miroslav Čech), 21. Michael Resler (Michal Schlögl), 24. Michael Resler (Martin Krása), 38. Martin Hapala (Jaroslav Hamerník), 40. Milan Tomeš (Michael Resler), 40. Milan Tomeš.

Vyloučení Lomaxu: Petr Blažek (2).

Komentáře k tomuto článku