Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 15 Lomax přejel Bandity a má dokonce i naději na 1. ligu!!

Lomax Česká Třebová – článek 15 Lomax přejel Bandity a má dokonce i naději na 1. ligu!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Lomax přejel Bandity a má dokonce i naději na 1. ligu!!

Vytvořeno:15. 1. 2017, 20:21   (upraveno 15. 1. 2017, 20:29)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním zápase druhé ligy bojoval Lomax o naději postupu do první ligy, ale zároveň při shodě okolností mohl spadnou dokonce do 3. ligy. Oslabené družstvo podalo velmi dobrý výkon, podložený jistým Jirkou Kučerou v brance a v posledních sekundách pečetil výhru Lomaxu při hře Banditů bez brankáře Martin Hapala st. Pokud v závěrečných zápase Calibra vyhraje a Banditi nezískaji ani bod, tak díky tabulce vzájemných zápasů by Lomax šel do první ligy. Jinak druhá liga je již jistá.

Lomax Česká Třebová - Banditi Česká Třebová 5:2 (1:0, 1:1, 3:1)

V čase 2:54 vybojoval za brankou soupeře puk Michael Resler a předložil ho najetému Tomáši Fišerovi, který střelou po zemi otevřel skóre utkání - 1:0. Dlouhých dvacet minut předváděli výborné zákroky oba brankáři, ale skóre se měnilo až ve 23. minutě, kdy po přihrávce Tomáše Doubravy vyrovnal Petr Rychtařík na 1:1. To ale Lomax nepoložilo a ve 26. minutě soupeř ,,ideálně! namazal Renéí Peškarovi, který vystřihnul ukázkový blafák a vrátil svému celku vedení - 2:1. Ve 30. minutě pak našel Michael Resler najetého Martina Hapalu st. a ten zvýšil na 3:1. Na konci 34. minuty hráli Banditi přesilovku a po přihrávce Bohuslava Řeháka snížil bekhendem Miloslav Lustyk na 3:2. V dalším průběhu trefil Michael po blafáku horní tyč a dále po ideální přihrávce René Peškara stejný hráč ve vyložené šanci orazítkoval pravou tyč. Lomax se ale přece jenom dočkal. Na začátku 38. minuty vydřel puk René Peškar, objel branku a předložil ho zpětnou přihrávkou jako na podnose Jaroslavu Janderovi, který zvýšil na 4:2. Banditi se snažili v posledních minutách o tlak a minutu před koncem dokonce přistoupili ke hře bez brankář. Lomaxu se ale podařilo vyhodit, v útočném pásmu Tomáš Fišer vybojoval puk na Michaela Reslera, který z první našel najetého Maretina Hapalu st.. Ten naznačil střelu obránci a blafákem ho překonal do odkryté branky sekundu před koncem a pečetil tak výhru Lomaxu - 5:2.

Góly: Martin Hapala st. 2, Tomáš Fišer, René Peškar, Jaroslav Jandera - Miroslav Lustyk, Petr Rychtařík. Asistence: Michael Resler 3, Rene Peškar.Tomáš Doubrava, Bohuslav Řehák. Rozhodčí: Radek Morkes, Radim Matoušek.Vyloučení: 6:5, využití: 0:1. Sestava - Lomax Česká Třebová: Jiří Kučera (2) - Martin Hapala st., Martin Šudoma, Martin Hapala ml. (2), Michael Resler (2), Tomáš Fišer (2), Tomáš Lesák, Jaroslav Hamerník, Radim Juruj, René Peškar (4), Jaroslav Jandera. Sestava - Banditi Česká Třebová: Petr Procházka - Miloš Čikl, Petr Dobrovský, Tomáš Doubrava (2), Zdeněk Kmoníček, Miloslav Lustyk, Tomáš Macků, Ondřej Prajsler, Petr Rychtařík, Bohuslav Řehák (6), Vojtěch Řehák, Michal Soukup, Karel Steinmetz, Ladislav Vraspír (2).

Komentáře k tomuto článku