Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 15 Nováček 1. ligy Sokol Třebová pokořen devíti góly - série bez prohry prodloužena na číslo 8!!!

Lomax Česká Třebová – článek 15 Nováček 1. ligy Sokol Třebová pokořen devíti góly - série bez prohry prodloužena na číslo 8!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Nováček 1. ligy Sokol Třebová pokořen devíti góly - série bez prohry prodloužena na číslo 8!!!

Vytvořeno:17. 1. 2012, 15:33
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Nováček první ligy Sokol Česká Třebová inkasoval už ve 4. minutě, když akci Vladimíra Novotného zakončil brankou Milan Vopařil - 1:0. Lomax pokračoval dobrou hrou a v 7. minutě uvolnil Dušan Schlögl Vladimíra Novotného, který zvýšil na 2:0. V 10. minutě se pak podruhé v utkání po asistenci Martina Hapaly prosadil Milan Vopařil a zvýšil na 3:0. Ve 12. minutě ale Sokol proměnil jednu z mála šancí a snížil na 3:1. V 15. minutě ale po individuální akci Martina Hapaly dorážel puk do branky Petr Blažek - 4:1. V 18. minutě se ke slovu dostal opět českotřebovský Sokol a snížil na 4:2. To bylo ale z jeho strany vše. Ve 23. minutě přihrál Martin Hapala Michalu Schlöglovi, který blafákem zasunul puk do branky na 5:2. Ve 26. minutě Michal Schlögl uvolnil Michaela Reslera, který prostřelil na druhý pokus z úhlu brankáře Sokola na 6:2. V té samé minutě po asistenci Martina Krásy zvýšil Martin Hapala na 7:2. Ve 33. minutě uvolnil Michal Schlögl Michaela Reslera, ten objel branku a jeho následná střela se odrazila od helmy brankáře do branky - 8:2. Poslední slovo měl ve 39. minutě Vladimír Novotný, který po přihrávce Dušana Schlögla upravil stav na konečných 9:2, což znamenalo osmou výhru Lomaxu v řadě.

Lomax Česká Třebová - Sokol Česká Třebová 9:2 (4:2, 5:0)

Góly a asistence Lomaxu: 4. Milan Vopařil (Vladimír Novotný), 7. Vladimír Novotný (Dušan Schlögl), 10. Milan Vopařil (Martin Hapala), 15. Petr Blažek (Martin Hapala), 23. Michal Schlögl (Martin Hapala), 26. Michael Resler, 26. Martin Hapala (Martin Krása), 33. Michael Resler (Michal Schlögl), 39. Vladimír Bovotný (Dušan Schlögl).

Vyloučení Lomaxu: Milan Vopařil (2).

Komentáře k tomuto článku