Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 15 Vítězstvím nad Dolním Újezdem potvrdil Lomax prvenství ve druhé lize a postup zpět mezi elitu - do první ligy!!

Lomax Česká Třebová – článek 15 Vítězstvím nad Dolním Újezdem potvrdil Lomax prvenství ve druhé lize a postup zpět mezi elitu - do první ligy!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Vítězstvím nad Dolním Újezdem potvrdil Lomax prvenství ve druhé lize a postup zpět mezi elitu - do první ligy!!

Vytvořeno:18. 1. 2019, 17:35   (upraveno 6. 5. 2019, 7:39)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním duelu již Lomaxu o nic nešlo. Naopak Dolní Újezd byl v prekérní situaci a hrozil mu sestup do 3. ligy. Českotřebovský celek ale neponechqal nic náhodě a podařenou první třetinou a hlavně díky hattricku Michala Schlögla potvrdil výhrou postup do první ligy a prvenství ve druhé lize! Výborný výkona podal také brankář Lukáš Vavřina.

Lomax Česká Třebová - HC ZD Dolní Újezd 5:1 (3:0, 2:1, 0:0)

Dolní Újezd nevstoupil do zápasu zrovna šťastně. Jeho obránce doslova a do písmene namazal na hůl Romana Ollého a ten s velkou dávkou štěstí zasunul puk za záda brankáře Petra Pakosty - 1:0. Na začátku 8. minuty po přihrávce Michaela Reslera na polovině hřiště se prosadil Michal Schlögl a zvýšil už na 2:0. Na konci 10. minuty si to oba zopakovali a po další přihrávce Michaela Reslera zakončil úvodní dějství Michael Schlögl brankou na 3:0. Hned v úvodu druhé třetiny se na pravé straně prosadil Roman Ollé, posunul puk na Michala Schlögla, který přesně mířenou střelou k tyči našel skulinku za zády Petra Pakosty a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 4:0. Dolní Újezd se snažil, rychle bruslil, ovšem vázla mu kombinace. Několikrát ale zahrozil, ovšem Lukáš Vavřina byl pozorný. Ale i Petr Pakosta se snažil a zneškodnil několik vyložených šancí Michaela Reslera, Romana Ollého, Michala Schlögla a také Miroslava Čecha. V 18. minutě zachytil puk na modré čáře Jaroslav Hamerník, poslal ho ihned před branku na Michaela Reslera, který blafákem zvýšil již na 5:0. Ve 22. minutě ale zachytil Petr Kárský pokus Michaela Reslera vysunout do brejku Romana Ollého a uvolnil Josefa Štancla mladšího. Jeho bomba pak skončila za zády Lukáše Vavřiny - 5:1. V dalších minutách si už oba brankáři dávali pozor a střelci se již neprosadili. Dolní Újezd si tak bude muset počkat na výsledek posledního duelu druhé ligy, kdy se Papos utká s Turováky Podlesí. Toto utkání tak rozhodne o dalších dvou sestupujích do třetí ligy, kteří doplní právě Turováky.

Fakta - branky: Michal Schlögl 3, Roman Ollé, Michael Resler - Josef Štancl ml. Asistence: Michael Resler 2, Roman Ollé, Jaroslav Hamerník - Petr Kárský. Vyloučení: 2:0, bez využití. Rozhodčí: Petr Kvasnička, Radek Palán. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Jaroslav Hamerník, Tomáš Lesák, Martin Šudoma, Martin Hapala st., Michael Resler, Roman Ollé, Michal Schlögl, Martin Krása (2), Miroslav Čech, Martin Dobeš (2). Sestava - HC ZD Dolní Újezd: Petr Pakosta - Jiří Faltys, Petr Kárský, Jaroslav Kárský, Zdeněk Kasal, Vladimír Knap, Jaroslav Kopecký, Richard Kořízek, Josef Kyncl, Ondřej Vašinka, Václav Záleský, Václav Pudil, Josef Štancl ml.

Komentáře k tomuto článku