Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 16 Lomax v osmi hráčích sahal se Skala teamem po zázraku, ale nakonec sestoupí do druhé ligy!

Lomax Česká Třebová – článek 16 Lomax v osmi hráčích sahal se Skala teamem po zázraku, ale nakonec sestoupí do druhé ligy!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

16 Lomax v osmi hráčích sahal se Skala teamem po zázraku, ale nakonec sestoupí do druhé ligy!

Vytvořeno:15. 1. 2018, 10:47   (upraveno 6. 5. 2019, 8:17)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Pokusit se o zázrak se Skala teamem měla za úkol pouze osmička hráčů včele s brankářem Lukášem Vavřinou. Lomax byl hodně blízko, ale nakonec padl v nájezdech, když hattricku dosáhl v utkání Michal Schlogl.

Lomax Česká Třebová - Skala team Ústí nad Orlicí 5:6 po samostatných nájezdech (2:3, 1:1, 2:1) 0:1

Lomax se chtěl pokusit o nemožné a do utkání vstoupil velmi dobře. Už ve druhé minutě se prosadil Michal Schlogl a po jeho asistenci překonal Tomáše Hrdličku v brance ústeckého celku Tomáš Lesák - 1:0. Bohužel z vedení se Lomax neradoval dlouho. Ve 4. minutě uvolnil Jaroslav Horák Petra Vyčítala a ten vyrovnal na 1:1. V 10. minutě se ale velmi pěkně uvolnil ve třetině ústeckého celku Martin Hapala ml. a po jeho nahrávce vrátil Lomaxu vedení Michal Schlogl - 2:1. Ani toto vedení nevydrželo dlouho. Za necelou minutu po akci Pavla Kulhavého srovnal stav Jaroslav Horák - 2:2. Za dalších devět sekund po přihrávce Oldřicha Čevory pak otočil stav Martin Linhart - 2:3. Ve 23. minutě pak ujel Michal Resler a v pádu stačil přihrát puk na Michala Schlogla, který vymetl všechny pavouky v šibenici branky Hrdlička a vyrovnal na 3:3. Ve 28. minutě ale po přihrávce  Jana Drozda vrátil Skale vedení  Pavel Kulhavý - 3:4. Ve 30. minutě bylo ještě hůře. David Kapíšek poslal pas na Oldřicha Čevoru a ten mířil přesně do šibenice branky Lukáše Vavřiny a bylo tio už 3:5. Lomax se ale nevzdal a osmička hráčů sebrala poslední zbytky sil a pokusila se o malý zázrak. Nejprve trojice Michael Resler, Roman Ollé a Michal Schlogl zazdila šanci tři na nula, ale ve 35. minutě se velmi dobře hrající Martin Hapala ml. uvolnil a po jeho přihrávce dokončil hattrick v utkání Michal Schlogl a snížil na 4:5. Na konci 39. minuty se prodral do třetiny Skaly Roman Ollé a po jeho přihrávce Dušan Schlogl vyrovnal na 5:5! Ve zbytku času pak Lomax zle zatápěl Skala teamu, ale ani tu nejvyloženější šanci neproměnil. Nepomohla ani hra bez brankáře v závěru, a tak došlo na samostatné nájezdy, které ale už nic neřešily z hlediska udržení Lomaxu v první lizě. Bohužel oba rozhodčí v tomto důležitém zápase předvaděli doslova šílená rozhodnutí a nechávali se ovlivňovat hráči Skala teamu....

Fakta - branky: Michal Schlog 3, Dušan Schlogl, Tomáš Lesák - Petr Vyčítal, Jaroslav Horák, Martin Linhart, Pavel Kulhavý, Oldřich Čevora, Jan Drozd. Asistence: Martin Hapala ml. 2, Michal Schlogl, Michael Resler, Roman Ollé - Jaroslav Horák, Pavel Kulhavý, Oldřich Čevora, Jan Drozd, David Karpíšek. Vyloučení: 2:1, bez využití. Rozhodčí: Doubrava, Šimek. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Tomáš Lesák, Karel Mifek (2), Dušan Schlogl, Michal Schlogl, Michael Resler, Roman Ollé, Martin Krása, Martin Hapala ml. Sestava - Skala team Ústí nad Orlicí: Tomáš Hrdlička - Jan Drozd, Jaroslav David, Miroslav Resler,  Vladimír Chudý, Oldřich Čevora (2), Martin Linhart (2), Jaroslav Horák, Pavel Kulhavý, David Karpíšek, Petr Vyčítal.

Komentáře k tomuto článku