Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 17 Lomaxu s Bandity utekl úvod a i přes zlepšený výkon v další části zápasu z toho byla druhá prohra!!!

Lomax Česká Třebová – článek 17 Lomaxu s Bandity utekl úvod a i přes zlepšený výkon v další části zápasu z toho byla druhá prohra!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

17 Lomaxu s Bandity utekl úvod a i přes zlepšený výkon v další části zápasu z toho byla druhá prohra!!!

Vytvořeno:3. 2. 2019, 22:58   (upraveno 6. 5. 2019, 7:40)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Další aspirant na přední příčky, a to Banditi byli pro Lomax dalším soupeřem v první lize. Mladý celek předčil Lomax v aktivitě a rychlosti hlavně v úvodu utkání, a to nakonec rozhodlo. V další části hry se Lomax sice zlepšil, ale k bodům to nevedlo, když střelecky se dařilo v dresu soupeře Janu Nastoupilovi, který zasáhl cíl celkem čtyřikrát....

Lomax Česká Třebová - Banditi Česká Třebová 2:6 (0:3, 1:1, 1:2)

Už ve 4. minutě uvolnil Ondřej Hudec Lukáše Demla a ten otevřel skóre utkání - 0:1. Lomax se nestačil z branky ještě ani vzpamatovat a za dalších 68 sekund se individuálně prosadil Jan Nastoupil a zvýšil na 0:2. Lukáš Vavřina v brance Lomaxu v těchto minutách čelil kanonádě, ale kapituloval až v 10. minutě, a to opět z hole Jana Nastoupila, kterého uvolnil Ondřej Hudec - 0:3. Ve druhé třetině se Lomax zlepšil v pohybu a aktivitě, dvě šance spálil Michal Schlögl, když jednou trefil i tyč. Ve 26. minutě po velkém tlaku Lomaxu poslal do šance Tomáš Pachl opět rychlého Jana Nastoupila a ten dokončil svůj hattrick - 0:4. Za dalších 74 sekund si Lomax vytvořil drtivý tlak u branky a po akci Reného Peškara a Michala Schlögla pohotově snížil k tyči Michael Resler na 1:4. Na konci 29. minuty pak dorazil střelu Martina Šudomy za záda Radka Ehrenbergera René Peškar a snížil na 2:4. Lomaxu se hra dařila, ale stačila chvilka a po nahrávce Michala Soukupa odpověděl opět Jan Nastoupil na 2:5. Lomax to ještě zkusil, ale na modré uvolnil Tomáš Doubrava Tomáše Pechla a jeho střela skončila za zády Lukáše Vavřiny - 2:6.

Fakta - branky: Michael Resler, René Peškar - Jan Nastoupil 4, Lukáš Deml, Tomáš Pahl. Asistence: Michal Schlögl, Martin Šudoma - Ondřej Hudec 2, Tomáš Pachl, Michal Soukup, Tomáš Doubrava. Vyloučení: 2:0, bez využití. Rozhodčí: R. Matoušek a V. Švub. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Jaroslav Hamerník (2), Martin Hapala st. (2), Tomš Lesák, Martin Šudoma, Michael Resler, Michal Schlögl, Jiří Špryňar, René Peškar, Tomáš Adamec, Milan Tomeš. Sestava - Banditi Česká Třebová: Radek Ehrenberger - Lukáš Deml, Vladimír Deml, Petr Dobrovský, Tomáš Doubrava, Ondřej Hudec, , Michael Mrštný,  Jan Nastoupil, Tomáš Pachl, Ondřej Prejsler, Lukáš Rybka, Michal Soukup, Karel Steinmetz.

Komentáře k tomuto článku