Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 17 Nováček 2. ligy Kačeři Kerhartice podlehli Lomaxu až ve druhé polovině utkání

Lomax Česká Třebová – článek 17 Nováček 2. ligy Kačeři Kerhartice podlehli Lomaxu až ve druhé polovině utkání

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

17 Nováček 2. ligy Kačeři Kerhartice podlehli Lomaxu až ve druhé polovině utkání

Vytvořeno:22. 1. 2018, 12:31   (upraveno 6. 5. 2019, 8:18)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovský Lomax bohužel neudržel elitní první ligu, a tak po roce obhajuje opět druhé místo ve 2. lize. Kerhartičtí Kačeři naopak postoupili z 3. ligy a od prvních minut Lomaxu zle zatápěli. Padli až ve druhé polovině utkání i díky střelecké potenci Romana Ollého, který dosáhl hattricku.

Lomax Česká Třebová - Kačeři Kerhartice 8:3 (2:2, 2:1, 4:0)

Kačeři hráli od prvních minut velmi dobře a Lomax se jen velmi těžko prosazoval k jejich brance. Oba brankáři Lukáš Vavřina i kerhartický Karel Vaněk drželi čistá konta až do 8. minuty. To po rychlém brejku v přesilové hře uvolnil na modré útočné čáře Michael Resler Romana Ollého a jeho střela skončila za zády Krala Vaňka - 1:0. To Lomax nabudilo a za necelé dvě minuty se prosadil po nahrávce Martina Hapaly st. po pěkném sólu Michal Schlogl a zvýšil na 2:0. To bohužel Lomax uspokojilo a Kačeři toho náležitě využili. Na začátku 12. minuty poslal ve vlastním oslabení do brejku Martin Motl Michala Strnada ml. a nejlepší střelůec třetí ligy nezaváhal a snížil na 2:1. Dvaadvacet sekund před koncem první třetiny se prosadil po nahrávce Michala Strnada ml. Richard Vaníček a vyrovnal na 2:2 a uzavřel tak úvodní dějství. V 18. minuty poslal do dalšího brejku Martin Motl Michala Stranada ml. a ten dokonal obrat - 2:3. Až po této brance se Lomax probudil. Zrychlilo se střídání a to přineslo své ovoce. Soupeř začal zaostávat v pohybu a ve 22. minutě ve vlastním oslabení uvolnil Martin Hapala st. Michala Schlogla, který zopakoval své sólo z první třetiny a vyrovnal na 3:3. Hned v následující minutě poslal Dušan Schlogl do sóla Martina Šudomu a ten dokonal obrat - 4:3 a uzavřel tak druhou část zápasu. Poslední dějství už patřilo pouze Lomaxu, který si vytvořil plno šancí, které nejprve zahazoval jak na běžícím pásu (M. SChlogl, R. Olle, Mich. Resler, atd..). Ve 35. minutě se ale vyplatila bojovnost v pásmu Kačerů a po nahrávce Karla Mifka zvýšil po zemi Milan Tomeš na 5:3. Ve 37. minutě po rychlém brejku Michala Schlogla a nahrávce Michaelra Resler zvýšil Roman Ollé přesnou střelou na 6:3. Ve 39. minutě po kombinaci v pásmu Kačerů uvolnil Michael Resler Romana Ollého a ten dovršil svůj hattrick na 7:3. Ve 41. minutě pak po asistenci Martina Hapaly st. vsítil poslední gól utkání Karel Mifek a upravil tak stav na končných 8:3 pro Lomax.

Fakta - branky: Roman Ollé 3, Michal Schlogl 2, Martin Šudoma, Milan Tomeš, Karel Mifek - Michal Strnad ml. 2, Richard Vaníček. Asistence: Martin Hapala st. 3, Michael Resler 3, Dušan Schlogl, Karel Mifek - Martin Motl 2, Michal Strnad ml. Vyloučení: 3:4, navíc Martin Hapala ml. 10 minut osobní trest, využití: 1:0, v oslabení: 1:1. Rozhodčí: Radim Matoušek, Petr Kvasnička. Sestava - Lomax Česká Třebová: Jaroslav Hamerník (2), Martin Hapala ml. (12), Martin Hapala st. (2), Tomáš Lesák, Karel Mifek, Roman ollé, Michael Resler, Michal Schlog, Dušan Schlog, Martin Šudoma, Milan Tomeš. Sestava - Kačeři Kerhartice: Karel Vaněk - Luboš Čurda, Petr Eliáš, Milan Fišer, Patrik Jurco (2), Martin Motl, Petr Sedlář, Libor Slavík, Michal Strnad ml. (2), Zbyněk Škorpil, Richard Vaníček (4), Václav Vaníček.

Komentáře k tomuto článku