Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 18 Eukanuba hokej byla tvrdým oříškem, který Lomax nakonec rozlouskl!

Lomax Česká Třebová – článek 18 Eukanuba hokej byla tvrdým oříškem, který Lomax nakonec rozlouskl!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

18 Eukanuba hokej byla tvrdým oříškem, který Lomax nakonec rozlouskl!

Vytvořeno:27. 2. 2012, 0:07
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Z utkání s nováčkem první ligy Eukanubou hokej Ćeská Třebová se očekávaly tři jasné body. Soupeř ovšem nechtěl dát svou kůži zadarmo a nakonec to byl těžký boj. Už v 6. minutě ale ujel přes celé hřiště Martin Hapala a své dlouhé sólo zakončil ideální přihrávkou, kterou Milan Vopařil proměnil ve vedoucí gól Lomaxu - 1:0. V 9. minutě pak vyhrál vhazování Michael Resler a Jaroslava Hamerník od modré zvýšil na 2:0. Lomax pak neproměnil několik vyložených šancí a soupeř se začal osmělovat, až namonec ve 32. minutě udeřilo a bylo sníženo na 2:1. V předposlední minutě ale Lomax zmáčkl soupeře ve třetině, Michal Schlögl ideálně uvolnil Michaela Reslera a jeho střela znamenala pojistku vedení - 3:1. Do konce zápasu už branka nepadla, a tak LOmax žije stále v naději na stupně vítězů.

Lomax Česká Třebová - Eukanuba hokej Česká Třebová 3:1 (2:0, 1:1).

Góly a asistence Lomaxu: 6. Milan Vopařil (Martin Papala st.), 9. Jaroslav Hamerník (Michael Resler), 39. Michael Resler (Michal Schlögl).

Trestné minuty Lomaxu:  Dušan Schlögl (4), Martin Krása (2), Petr Blažek (2).

Komentáře k tomuto článku