Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 18 Lomax téměř v plné sestavě jasně přehrál deseti góly 4dox

Lomax Česká Třebová – článek 18 Lomax téměř v plné sestavě jasně přehrál deseti góly 4dox

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

18 Lomax téměř v plné sestavě jasně přehrál deseti góly 4dox

Vytvořeno:28. 1. 2018, 11:39   (upraveno 6. 5. 2019, 8:18)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve druhém druholigovém duelu se Lomax konečně téměř sešel. K dispozici bylo 14 hráčů a branlář. První lajnu posílil Karel Mifek, který nahradil nepřítomného Romana Ollého a vedl si ve spolupráci s Michalem Schlöglem velmi dobře, když oba zařídili šest branek - Michal Schlögl (4 góly), Karel Mifek (2 góly). Po dvou brankách vsítili i Milan Tomeš a Tomáš Adamec. Celé družstvo podalo dobrý výkon, který podpořil brankář Lukáš Vavřina.

Lomax Česká Třebová - 4dox Petrovice 10:4 (4:1, 3:1, 3:2)

Už v 16. sekundě se prosadil Michal Schlögl a z jeho přihrávjky otevřel skóre zápasu Karel Mifek - 1:0. Ve 4. minutě si oba spolupráci zopakovali, ale tentokráte z přihrávky Karla Mifka skóroval Michal Schlögl - 2:0. V 8. minutě se prosadil u branky Tomáš Adamec, který doklepl nahrávku Martina Hapaly st. za záda brankáře Petra Faltuse - 3:0. V 9. minutě nadšení Lomaxu utlumil Leoš Marek, který zužitkoval nahrávku Martina Skalického - 2:1. V 11. minutě ale našel u branky Michael Resler Michala Schlögla a ten odpověděl na 4:1 a uzavřel tak první část zápasu. Až ve 23. minutě si to oba zopakovali a další asistenci Michaela Reslera opět Michal Schlögl zužitkoval k dovršení svého hattricku, když puk se doslova došoural za brankovou čáru - 5:1. Za dalších deset sekund se prosadil Milan Tomeš a bylo to už 6:1. Na konci 27. minuty po rychlém útoku Leoše Marka skóroval Martin Skalický a snížil na 6:2. Ve 28. minutě ale zakončil druhou třetinu Karel Mifek, když zužitkoval zpětnou přihrávku Michala Schlögla - 7:2. Ve 29. minutě vybojoval puk za brankou Martin Krása a zcela osmaocený před brankou Milan Tomeš se trefil po zemi podruhé v zápase a zvýšil na 8:2. Za necelou minutu po oku lahodící kombinaci celé pětky zužitkoval nahrávku René Peškara svým druhým gólem v utkání Tomáš Adamec - 9:2. Ve 31. minutě se ozval ještě 4dox. Nahrávku Leoše Marka zužitkoval Martin Skalický a snížil na 9:3. Po akci Michala Ordoše pak ve 38. minutě přidal ještě další branku 4dox Karel Moravec na 9:4. Ve 41. minutě vybojoval puk za brankou Michael Resler a svůj velmi podařený výkon v utkání korunoval Michal Schlögl svou čtvrtou brankou v zápase na konečných kulatých 10:4.

Fakta - branky: Michal Schlögl 4, Karel Mifek 2, Milan Tomeš 2, Tomáš Adamec 2 - Martin Skalický 2, Leoš Marek, Karel Moravec. Asistence: Michael Resler 3, Michal Schlögl 2, Martin Hapala st., Karel Mifek, René Peškar, Martin Krása - Leoš Marek 2, Martin Skalický, Michal Ordoš. Vyloučení: 0:3, bez využití. Rozhodčí: T. Doubrava, Švub. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Tomáš Adamec, Miroslav Čech, Martin Hapala st., Martin Hapala ml., Martin Krása, Tomáš Lesák, Karel Mifek, René Peškar, Michael Resler, Dušan Schlögl, Michal Schlögl, Martin Šudoma, Milan Tomeš, Milan Vopařil. 4doc Petrovice: Petr Faltus - Martin Dušek, Radek Fišer (4), Pavel Kopecký, Michal Marek (2), Leoš Marek, Karel Moravec, Jakub Novák, David Ordoš, Michal Ordoš, Martin Skalický.

Komentáře k tomuto článku