Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 18 Rydo přestřílelo Lomax, pardubické posily se činily....

Lomax Česká Třebová – článek 18 Rydo přestřílelo Lomax, pardubické posily se činily....

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

18 Rydo přestřílelo Lomax, pardubické posily se činily....

Vytvořeno:10. 2. 2020, 11:43   (upraveno 18. 8. 2020, 16:31)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším zápase se Lomax střetl s celkem Ryda a v utkání se strhla doslova přestřelka. Pardubické posily na straně Ryda se činily a na jejich rychlé kombinace Lomax nestačil reagovat a nakonec odešel vysoko poražen!!

Lomax Česká Třebová - Rydo Česká Třebová 6:11 (2:4, 4:5, 0:2)

Uplynulo osmnáct sekund a po přihrávce Lukáše Wasserbauera prostřelil pohotově Pavla Peterku Patrik Cincibuch - 0:1. V 6. minutě opět Lukáš Wasserbauer přihrával a Jan Flídr zvyšoval na 0:2. Lomax to překvapilo, ale v 8. minutě po akci Romana Ollého a jeho přesné přihrávce Michael Resler snížil na 1:2. V 11. minutě neúnavný Lukáš Wasserbauer uvolnil tentokrát Jakuba Wasserbauera a ten odpověděl na 1:3. Za dalších 64 sekund ujel ve vlastním oslabení Roman Ollé a po jeho přihrávce opět Michael Resler snížil na 2:3. Ve 14. minutě se ale prosadil rychlý Jakub Wasserbauer a po jeho asistenci skóroval Patrik Cincibuch na 2:4. Doslova kanonáda se strhla ve druhé třetině.  V 15. minut se objevil v rychlém protiútoku Michal Schlögl a po jeho přihrávce Roman Ollé snížil na 3:4. V 16. minutě po akci  Tomáše Haka mířil přesně  Jan Žádný - 3:5. Za dalších 26 sekund tentokrát Patrik Cincibuch nezakončoval, ale po jeho asistenci se trefil Stanislav Hnáček - 3:6. V 18. minutě se uvolnil Ladislav Matras a Tomáš Hak nadvakrát zvýšil na 3:7. Ve 20. minutě dorazil střelu Michaela Reslera za záda brankáře Jiřího Svěráka Michal Schlögl a snížil na 4:7. Ve 21. minutě pak našel Martin Hapala od modré u branky Michaela Reslera, ten z první přiklepl puk na hůl Michala Schlögla, který se trefil přesně pod horní tyč - 5:7. Ve 22. minutě ujel po pravé straně Martin Krása a po jeho přesné přihrávce se zkušeně prosadil Miroslav čech a upravil stav už na 6:7. Stačila ale chyba v rozehrávce a Patrik Cincibuch nezaváhal a dokončil svůj hattrick na 6:8. Na začátku 27. minuty předvedlo Rydo zase jednu z mnoha rychlých kombinací a po přihrávce Stanislava Huňáčka se prosadil opět střelec Patrik Cincibuch - 6:9. Ve 34. minutě pak Rydo hrálo přesilovku a po asistenci Stanislava Huňáčka zaokrouhlil stav na 6:10 Patrik Svěrák. Utkání uzavřel za necelou minutu po přihrávce Lukáše Wasserbauera dorážkou Jaroslav Kroulík - 6:11.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Michal Schlögl 2, Roman Ollé, Miroslav Čech - Patrik Cincibuch 4, Jan Žádný 2, Jan Flídr, Jakub Wasserbauer, Stanislav Huňáček, Tomáš Hak, Jaroslav Kroulík. Asistence: Roman Ollé 2, Michael Reler 2, Michal Schlögl, Martin Krása - Lukáš Wasserbauer 4, Stanislav Huňáček 2, Jakub Wasserbauer, Tomáš Hak, Patrik Cincibuch, Ladislav Matras. Vyloučení: 2:1, využití: 0:1, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: T. Havránek, Z. Řehák. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Martin Šudoma, Martin Hapala, Martin Dobeš (2), Michael Resler, Michal Schlögl, Roman Ollé, Radim Juruj, Jiří Lunka, Tomáš Adamec (2), Miroslav Čech, Milan Tomeš, Martin Krása. Sestava - Rydo Česká Třebová: Jiří Svěrák - Vlastimil Bílý, Patrik Cincibuch, Jaromír Flídr, Jan Flídr, Martin Hajsler, Tomáš Hak (2), Stanislav Huňáček, Jaroslav Kroulík, Ladislav Matras, Lukáš Wasserbauer, Jakub Wasserbauer, Jan Žádný. 

Komentáře k tomuto článku