Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 19 Lomax si po dobé hře připsal první tři body v první lize nad Flyers a odpoutal se z posledního místa tabulky.

Lomax Česká Třebová – článek 19 Lomax si po dobé hře připsal první tři body v první lize nad Flyers a odpoutal se z posledního místa tabulky.

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

19 Lomax si po dobé hře připsal první tři body v první lize nad Flyers a odpoutal se z posledního místa tabulky.

Vytvořeno:24. 2. 2019, 12:06   (upraveno 6. 5. 2019, 7:41)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Lomax čekal na hratelného soupeře a tím měl být zrovna českotřebovský Flyers. Ten se musel obejít bez svého nejlepšího hráče Vaška Pachla, ovšem i Lomax postrádal hned několik klíčových hráčů. A tak se na jedné straně sešla devítka hráčů a na druhé osmička. Od prvních minut ale měl Lomax více ze hry a také to nakonec vyjádřil i přes mnoho nevyužitých šancí gólově.

Lomax Česká Třebová - Flyers Česká Třebová 6:1 (1:0, 3:1, 2:0)

Už v 64. sekundě hry si projel pásmo Flyers Michal Schlögl a našel u levé tyčky Michaela Reslera který pouze doklepl puk za záda brankáře Tomáše Řeháka - 1:0. V dalších dvaceti minutách zahazoval Lomax jednu šanci za druhou a také Flyers občas vystrčil růžky.  Až ve 22. minutě se prosadil Martin Dobeš a po jeho přihrávce zvýšil Martin Hapala st. pohotově na 2:0. Ve 24. minutě si Lomax vytvořil ve třetině Flyers obrovský tlak a po střílené nahrávce od modré Jaroslava Hamerníka tečoval puk za záda brankáře Michael Resler - 3:0. Ve 26. minutě se objevil v šanci Michael Resler, ale jeho zadovka nenašla Michala Schlögla, ale protihráče Romana Mastíka a ten rychlý protiútok proměnil ve snížení na 3:1. Ve 27. minutě ale po kombinaci Michaela Reslera a Reného Peškara odpověděl pohotově Michal Schlögl na 4:1. Ve 30. minutě se opět Lomaxu povedla kombinace a po ideální přihrávce Michala Schlögla zakončoval pohotově Martin Krása na 5:1. Ve 37. minutě pak opět Martin Krása proměnil v závěrečnou branku asistenci Martina Dobeše a zakončil tak zápas na konečných 6:1.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Martin Krása 2, Michal Schlögl, Martin Hapala st. - Roman Mastík. Asistence: Michal Schlögl 2, Martin Dobeš 2, René Peškar, Jaroslav Hamerník - nikdo. Vyloučení: 1:1, bez využití. Rozhodčí: M. SAchejbal, J. Nešický. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Dušan Schlögl, Jaroslav Hamerník, Martin Šudoma (2), Michael Resler, Michal Schlögl, René Peškar, Martin Dobeš, Martin Hapala st., Martin Krása. Sestava - Flyers Česká Třebová: Tomáš Řehák - Tomáš Bělka, Ondřej Dejdar (2), Miroslav Dejdar, Jan Kmoníček, Jan Knoflíček, Filip Krystl, Roman Mastík, Tomáš Nastoupil, Jan Novotný, Lukáš Těšínský, Jaroslav Žídek.

Komentáře k tomuto článku