Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 19 Lomax velmi dobrým kolektivním výkonem deklasoval Veterány deseti góly, když hattricku dosáhl Michal Schlogl!

Lomax Česká Třebová – článek 19 Lomax velmi dobrým kolektivním výkonem deklasoval Veterány deseti góly, když hattricku dosáhl Michal Schlogl!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

19 Lomax velmi dobrým kolektivním výkonem deklasoval Veterány deseti góly, když hattricku dosáhl Michal Schlogl!

Vytvořeno:5. 2. 2018, 14:02   (upraveno 6. 5. 2019, 8:18)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Veteráni pozlobili Lomax při minulé účasti v první lize, a to především nadměrnou tvrdostí, ke které přidali i celkem dobrou hru. Nyní jim zůstala pouze ta nadměrná tvrdost. Lomax hrál na 14 hráčů a brankář. Lukáš Vavřina, který hájil branku Lomaxu, udržel po zásluze čisté konto a všechny tři lajny skórovaly!

Loax Česká Třebová Veteráni HW Česká Třebová 10:0 (1:0, 3:0, 6:0)

Už ve 37. sekundě poslal pas Tomáš Lesák na Romana Ollé, který prostřelil Kamila Švece k tyči - 1:0.  Brankář Veteránů se z toho poučil a skoro 18 minut si dával pozor. Až na začátku 19. minuty po kombinaci Michaela Reslera a Romana Ollé vymetl šibenici branky Veteránů Michal Schlogl - 2:0. Ve 21. minutě poslal ihned z vhazování Michael Resler do brejku opět Michala Schlogla a ten se znovu nemýlil - 3:0. Na konci 22. minuty se individuálně prosadil Karel Mifek a zakončil tak druhou část - 4:0. Poslední dějství už bylo pro Veterány doslova pohromou. Nestačili bruslařsky a uchylovali se k faulům a diskutování, které je ,,zdobilo" i v minulém duelu. Ve 29. minutě po závaru před brankou Veteránů uvolnil Martin Hapala ml. ideáolně Martina Krásu a ten zvýšil na 5:0. Ve 33. minutě nahodil v přesilovce puk Miroslav Čech od modré po mantinelu, za brankou ho získal Roman Ollé a zpoza branky ho pohotově zasunul za záda Kamila Švece - 6:0. Za dalších 70 sekund uvolnil Tomáš Adamec René Peškara a ani ten se nemýlil - 7:0. Ve 35. minutě vybojoval Milan Tomeš puk, předložil ho na Martina Krásu a ten zvýšil už na 8:0. Na konci 36. minuty přihrával René Peškar a Tomáš Adamec přidal gól na 9:0. Na konci 42. minuty po rychlém protiútoku uvolnil Tomáš Lesák Michala Schlogla a ten zaokrouhlil stav dokončeným hattrickem na konečných 10:0.

Fakta - branky: Michal Schlogl 3, Roman Ollé 2, Martin Krása 2, Karel Mifek, René Peškar, Tomáš Adamec. Asistence: Tomáš Lesák, Roman Ollé, Michael Resler, Martin Hapala ml., Miroslav Čech, Karel Mifek, Milan Tomeš, René Peškar, Tomáš Adamec. Vyloučení: 2:6, využití: 1:0. Rozhodčí: Matoušek, Švub. Sestava - Lomkax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Miroslav Čech, Dušan Schlogl, Jaroslav Hamerník, Tomáš Lesák, Martin Hapala st. (2), Martin Hapala ml., René Peškar, Karel Mifek, Roman Ollé, Michal Schlogl, Michael Resler (2), Milan Tomeš, Martin Krása, Tomáš Adamec. Sestava - Veteráni HW Česká Třebová: Kamil Švec - Vladimír Bezděk, Jaroslav Hrdina (4), Vladislav Hýbl, Roman Křivohlávek (2), Lukáš Lustyk, Filip Maršík, Martin Plch, Milan Pošepný (2), Jiří Zajíček (4), Břetislav Zeman.

Komentáře k tomuto článku