Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 19 Nováček první ligy Hostálek WV neměl proti Lomaxu šanci, pětkrát se trefil Michael Resler, čtyřikrát Jiří Lunka, Michal Schlögl 1+5!

Lomax Česká Třebová – článek 19 Nováček první ligy Hostálek WV neměl proti Lomaxu šanci, pětkrát se trefil Michael Resler, čtyřikrát Jiří Lunka, Michal Schlögl 1+5!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

19 Nováček první ligy Hostálek WV neměl proti Lomaxu šanci, pětkrát se trefil Michael Resler, čtyřikrát Jiří Lunka, Michal Schlögl 1+5!

Vytvořeno:17. 2. 2020, 9:47   (upraveno 17. 2. 2020, 10:03)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Do finálového kola první ligy se probojoval z druhé ligy českotřebovský Hostálek WV. Lomax po dvou prohrách s Tepi a Rydem chtěl zabodovat, a to se zdařilo na jedničku. Od prvních minut sázel jednu branku za druhou a nakonec z toho byla vysoká čtrnáctigólová výhra.

Lomax Česká Třebová - Hostálek WV Česká Třebová 14:3 (6:0, 4:1, 4:2)

Lomax zahájil utkání drtivým náporem a první dvě vyložené šance ale Michal Schlögl neproměnil. Pomohla přesilová hra. Michal Schlögl se rozhodl nezakončovat a předložil puk jako na podnose na hůl Michaela Reslera, kterému trefit odkrytou branku gólmana Kamila Švece nedělalo problém - 1:0. Na začátku 6. minuty se prosadil ve třetině Hostálka Martin Motyčka a opět Michael Resler pohotově uklidil z otočky puk k tyči - 2:0. Na konci 10. minuty našel Martin Šudoma od modré na pravé straně najetého Michala Schlögla, který trefil pravý horní roh branky a zvýšil už na 3:0. Ve 12. minutě pak Michal Schlögl uvolnil Michaela Reslera, který dokončil svůj hattrick na 4:0. Ve 14. minutě vyslal Michal Schlögl vpřed obránce Martina Hapalu, který své sólo zakončil s přehledem a upravil stav na 5:0. A stále toho neměl Lomax dost. Za dalších 21 sekund zúročil pas Martina Šudomy rychlý Jiří Lunka a zakončil úvodní dějství na 6:0. V 18. minutě si najel do třetiny soupeře Michal Schlögl, předložil puk zpoza branky na najetého Michaela Reslera, který k levé tyči zvýšil již na 7:0. Ve 27. minutě se podobně vydal do třetiny soupeře Marti Hapala, předložil kotouč také zpoza branky na hůl Jiřího Lunky, který skóroval na 8:0. Za dalších 12 sekund se prodral do pásma soupeře pro změnu Martin Motyčka a jeho přihrávku poslal nadvakrát za záda gólmana Kamila Švece svým pátým gólem v utkání Michael Resler na 9:0. Ve 28. minutě přišel o svou neprůstřelnost Pavel Peterka, když po přihrávce Jiřího Zajíčka mířil přesně Radim Kolář - 9:1. Za dalších 18 sekund předvedl rychlý protiútok Radim Juruj, z prvé strany uvolnil najetého Martina Krásu, který k radosti všech svých spoluhráčů, zaokrouhlil stav na 10:1! Do třetího dějství vstoupil Lomax gólově hned po osmadvaceti sekudách hry, kdy Martin Motyčka uvolnil po pěkné kombinaci Romana Ollého a ten zvýšil na 11:1. V dalších minutách postupně odstoupili z utkání Jaroslav Hamerník (bolavé koleno) a Martin Motyčka (zlomená brusle). Na začátku 37. minuity poslal Roman Ollé do šance Jiřího Lunku, který dokončil hattrick na 12:1. Za dalších 44 sekund pak přihrával Michal Schlögl a Roman Ollé upravil stav na 13:1. Za dalších 11 sekund ale Lomax v obraně zaváhal a po přihrávce Lukáše Zemana skóroval Jiří Zajíček a snížil na 13:2. To se soupeři zalíbilo a trestal další nedůslednost v obraně Lomaxu. Po asistenci Jiřího Zajíčka mířil přesně Vojtěch Řehák - 13:3. Za dalších devětadvacet sekund po přihrávce Romana Ollého upravil stav svým čtvrtým zásahem v utkání na konečných 14:3 Jiří Lunka. Nutno dodat, že i soupeř si vytvořil několik doslova vyložených šancí, ovšem samostatné nájezdy Pavel Peterka bravurně kryl.

Fakta - branky: Michael Resler 5, Jiří Lunka 4, Roman Ollé 2, Michal Schlögl, Martin Hapala, Martin Krása - Radim Kolář, Jiří Zajíček, Vojtěch Řehák. Asistence: Michal Schlögl 5, Martin Motyčka 3, Roman Ollé 2, Martin Šudoma 2, Martin Hapala, Radim Juruj - Jiří Zajíček 2, Lukáš Zeman. Vyloučení: 1:0, využití: 0:1, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: Petr Kvasnička. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Tomáš Lesák, Martin Šudoma, Jaroslav Hamerník, Martin Hapala, Michael Resler, Michal Schlögl, Roman Ollé, Radim Juruj, Martin Motyčka, Jiří Lunka, Martin Krása, Tomáš Adamec. Sestava - Hostálek WV Česká Třebová: Kamil Švec - Pavel Drobný, Radek Dvořák, Petr Horníček, Vladislav Hýbl, Petr Kolář, Radim Kolář, Martin Plch, Milan Pošepný, Vojtěch Řehák, Jiří Zajíček, Břetislav Zeman, Lukáš Zeman (2).

Komentáře k tomuto článku