Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 20 Do třetice se podařilo 4dox porazit, ovšem Lomax se na výhru hodně nadřel!!

Lomax Česká Třebová – článek 20 Do třetice se podařilo 4dox porazit, ovšem Lomax se na výhru hodně nadřel!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

20 Do třetice se podařilo 4dox porazit, ovšem Lomax se na výhru hodně nadřel!!

Vytvořeno:2. 3. 2019, 10:29   (upraveno 6. 5. 2019, 7:41)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po neuvěřitelně ztracených zápase 8:9 na SN a 4:5 šel do utkání Lomax s odhodláním tuto smolnou sérii do třetice zlomit. Neoblíbený soupeř byl ale proti, a tak se hráči Lomaxu doslova nadřeli, aby zápas dovedli do vítězného konce.

Lomax Česká Třebová - 4dox Petrovice 6:4 (2:2, 1:2, 3:0)

Lomax vstoupil do utkání velmi aktivně a vytvořil si několik slibných situací, ovšem brankář Petr Faltus se překvapit nenechal. Naopak v 7. minutě po rychlém brejku Tomáše Baumgartla otevřel skóre ukání Jaroslav Vomočil - 0:1. Aby toho nebylo málo, tak v 10. minutě se prosadil Martin Skalický a po jeho přihrávce zvýšil opět Jaroslav Vomočil na 0:2. Ve 12. minutě al Lomaxu pomohla přesilová hra a po kombinaci Romana Ollého a Michala Schlögla snížil pohotově po zemi Michael Resler na 1:2. Ve 13. minutě pak střelu Tomáše Lesáka dopravil za záda Petra Faltuse Michal Schlögl a bylo vyrovnáno - 2:2. Do druhé třetiny vstoupi lépe Lomax a po úniku Romana Olého a jeho přihrávce před branku poslal své družstvo do vedení Michael Resler - 3:2. Ve 20. minutě ale po asistenci Jaroslava Vomočila srovnal stav Josef Štancl - 3:3. Aby toho nebylo málo, tak ve 27. minutě nahodil puk od modré před branku Tomáš Baumgartl přesně na hůl Jakuba Nováka a ten dokončil obrat na 3:4. Lomax to nezlomilo a začal ostřelovat branku Petra Faltuse. Až ve 35. minutě se prosadil za brankou Milan Tomeš a jeho přesnou přihrávku před branku zužitkoval pohotově Martin Krása a vyrovnal na 4:4. Ve 39. minutě podnikl rychlý protitok Michal Schlögl a po jeho přihrávce dokonal obrat blafákem Roman Ollé - 5:4. Výhru pak pojistil ve 40. minutě pohotově Martin Krása a upravil tak stav na konečných 6:4.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Martin Krása 2, Michal Schlögl Roman Ollé - Jaroslav Vomočil 2, Josef Štancl, Jaku Novák. Asistence: Michal Schlögl 2, Tomáš Lesák, Roman Ollé, Milan Tomeš -  Tomáš Baumgartl 2, Jaroslav Vomočil, Martin Skalický. Vyloučení: 2:2, využití: 1:0. Rozhodčí: J. Nešický, P. Kvasnička. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Jaroslav Hamerník, Tomáš Lesák, Miroslav Čech, Martin Hapala st., Michael Resler (2), Michal Schlögl (2), Roman Ollé, Milan Tomeš, Martin Krása, Martin Dobeš. Sestava - 4dox Petrovice: Petr Faltus - Tomáš Baumgartl, Martin Dušek (2), Jaroslav Kostúr, Karel Moravec, Vlastimil Novák, Jakub Novák, Martin Skalický (2), Josef Štancl, Jaroslav Vomočil.

Komentáře k tomuto článku