Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 20 Zlepšenou formu potvrdil Lomax i s vedoucím týmem Němčic

Lomax Česká Třebová – článek 20 Zlepšenou formu potvrdil Lomax i s vedoucím týmem Němčic

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

20 Zlepšenou formu potvrdil Lomax i s vedoucím týmem Němčic

Vytvořeno:26. 2. 2017, 18:56
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Zatím neporažený tým Tepi Němčic se musel sklonit před výborným výkonem hráčů Lomaxu a vytrpět první porážku v závěrečné fázi soutěže. Výborný výkon Lomaxu podpořil i velmi dobře chytající Lukáš Vavřina, který přicestoval ochotně až z Hradce Králové.

Lomax Česká Třebová - Tepi Němčice 5:3 (2:0, 0:2, 3:1)

Od prvních sekund se hrál pěkný a rychlý hokej. Oba brankáři předváděli jeden dobrý zákrok za druhým a střelci ne a ne se prosadit. Až na konci 10. minuty projel do třetiny Němčic Michal Schlögl a po jeho ideální přihrávce překonal pohotově Romana Janca v brance Michael Resler - 1:0. Za další dvě minuty vymyslel Michal Schlögl další přihrávku, ze které tentokráte zakončoval Martin Hapala ml. a zvýšil už na 2:0. Němčice ale zbraně nesložily. Po pasu Petra Míka st. se prosadil Lukáš Heřmanský a snížil na 2:1. Ve 26. minutě pak po asistenci Davida Bednáře srovnal stav David Tichý - 2:2. Branku asi viděl pouze rozhodčí Radim Matoušek a nepomohly ani protesty přítomných hráčů. To ovšem zdravě nakoplo hráče Lomaxu a ve 31. minutě vyrazil střelu Martina Hapaly st. Roman Janco k najíždějícímu Michaelu Reslerovi. Ten místo dorážky volil nahrávku na zcela volného Martina Hapalu ml., který vrátil Lomaxu vedení - 3:2. O dvě minuty později našel Milan Tomeš na modré Dušana Schlögla a jeho nahození na branku doplachtilo až za záda Romana Janca - 4:2. Ve 36. minutě pak poslal Martin Šudoma dlouhý pas na Michaela Reslera, který tváří v tvář brankáři volil střelu pod horní tyč a zvýšil na 5:2. Němčice se snažily ještě zápas zdramatizovat a ve 40. minutě po rychlém brejku Davida Bednáře vystřelil pohotově pod horní tyč Jiří Bednář a snížil na 5:3. V závcěru zkoušely Němčice ještě hru bez brankáře, ale Lomax už výhru udržel.

Fakta - branky: Martin Hapala ml. 2, Michael Resler 2, Dušan Schlögl - Lukáš Heřmanský, David Tichý, Jiří Bednář. Asistence: Michal Schlögl 2, Michael Resler, Milan Tomeš, Martin Šudoma - David Bednář 2, Petr Mík st. Vyloučení: 2:3, bez využití. Rozhodčí: Radim Matoušek, Pirkl. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Tomáš Fišer, Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st., Martin Hapala ml., Tomáš Lesák, René Peškar (2), Michael Resler, Dušan Schlögl, Michal Schlögl (2), Milan Tomeš, Martin Šudoma. Sestava - Tepi Němčice: Roman Janco - David Bednář (2), Jiří Bednář, Vít Brejša, Libor Hons, Lukáš Heřmanský, Michal Janků, Petr Mík st. (2), Petr Nejedlý, David Tichý (2).

Komentáře k tomuto článku