Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 21 Na Turováky z Podlesí platili Schloglovi: Michal 3 góly, Dušan 2 góly!

Lomax Česká Třebová – článek 21 Na Turováky z Podlesí platili Schloglovi: Michal 3 góly, Dušan 2 góly!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

21 Na Turováky z Podlesí platili Schloglovi: Michal 3 góly, Dušan 2 góly!

Vytvořeno:14. 3. 2017, 11:43
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V předposledním kole druhé ligy čekali na Lomax Turováci z Podlesí. Na houževnatého soupeře, jak se nakonec ukázalo, platili Schlöglovci, kteří zařídili po výborném výkonu pět gólů z šesti a Lomax potřetí v řadě za sebou zvítězil a drží se v popředí tabulky.

Lomax Česká Třebová - Turováci Podlesí 6:4 (2:1, 2:2, 2:1)

Od prvních minut se hrálo celkem vyrovnané utkání, když do útočení se tlačil více Lomax a Turováci hrozili především z brejků. V 10. minutě se ale konečně českotřebovský celek prosadil, když přihrávku Tomáše Fišera zužitkoval Martin Hapala ml. - 1:0. Radost z branky netrvala ani tři minuty a po asistenci Lubomíra Matějky překonal Lukáše Vavřinu v brance Lomaxu Jiří Hozák a bylo vyrovnáno - 1:1. Ani Turováci si neužili dlouho radost z vyrovnání. Za dalších 28 sekund po přihrávce Martina Hapaly st. vrátil Lomaxu vedení pohotovou střelou Michal Schlögl - 2:1. Také do druhé třetiny vstoupil Lomax lépe. V 17. minutě přihrával z rohu Michael Resler a Michal Schlögl opět pohotovou a přesně mířenou střelou zvýšil na 3:1. Za necelé dvě minuty ale Lomax chyboval na útočné modré a po přihrávce Tomáše Hruši snížil Jakub Stejskal na 3:2. Za dalších 41 sekund ale po přihrávce Martina Šudomy odpověděl Dušan Schlögl na 4:2. Za dalších 83 sekund opět po chybě na modré ujel obráncům Lomaxu znovu Jakub Stejskal a snížil na 4:3. Do třetice i v posledním dějství začal Lomax naštěstí lépe. Ve 30. minutě uvolnil Martin Hapala ml. Dušana Schlögla a ten mířil přesně a zvýšil na 5:3. Ve 36. minutě na druhé straně přihrával Jiří Rovenský a zakončoval Lubomír Matějka a bylo to opět jen o jednu branku - 5:4. Ve 37. minutě ale po asistenci Milana Tomeše pečetil výhru Lomaxu dokončeným hattrickem Michal Schlögl, který upravil stav na konečných 6:4. Stínem utkání bylo nezaviněné zranění ramene Jaroslava Šedy (Turováci Podlesí).

Fakta - branky: Michal Schlögl 3, Dušan Schlögl 2, Martin Hapala ml. - Jakub Stejskal 2, Jiří Hozák, Lubomír Matějka. Asistence: Tomáš Fišer, Martin Hapala st., Michael Resler, Martin Šudoma, Martin Hapala ml., Milan Tomeš - Lubomír Matějka, Tomáš Hruša, Jiří Rovenský. Vyloučení: 2:0, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes, Radim Matoušek. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Miroslav Čech, Tomáš Fišer, Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st., Martin Hapala ml. (4), Martin Krása, Tomáš Lesák, Michael Resler, Dušan Schlögl (2), Michal Schlögl, Martin Šudoma, Milan Tomeš. Sestava - Turováci Podlesí: Leoš Prachař - Lukáš Čaban, Jan Fajfr, Jiří Hájek, Jiří Hozák, Tomáš Hruša, Kamil Kubový, Lubomír Matějka, Jiří Rovenský, Jakub Stejskal, Jaroslav Šeda, Jiří Šeda, Radomír Záleský.

Komentáře k tomuto článku