Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 21 V přímém souboji o udržení první ligy byl Lomax jednoznačně lepší - hattricky M. Schlögl a R. Ollé!!!

Lomax Česká Třebová – článek 21 V přímém souboji o udržení první ligy byl Lomax jednoznačně lepší - hattricky M. Schlögl a R. Ollé!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

21 V přímém souboji o udržení první ligy byl Lomax jednoznačně lepší - hattricky M. Schlögl a R. Ollé!!!

Vytvořeno:2. 3. 2020, 7:36   (upraveno 2. 3. 2020, 23:25)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Cílem Lomaxu bylo udržení elitní první ligy a o tu se utkal s celkem 4dox, který do první ligy postoupil. V minulosti tento tým Lomaxu hodně znepříjemňoval zápasy, ovšem letos si českotřebovské družstvo utkání pohlídalo a navíc jako bonus vychytal Pavel Peterka své letošní třetí čisté konto a hattricky se blýskli Michal Schlögl a Roman Ollé. Stínem zápasu bylo zranění v obličeji Michaela Reslera, který zápas ale dohrál.

Lomax Česká Třebová - 4dox 8:0 (4:0, 2:0, 2:0)

Úvod zápasu Lomaxu vyšel velmi dobře. Už ve 4. minutě vybojoval na polovině hřiště puk Michal Schlögl a poprvé prostřelil brankáře Petra Faltuse - 1:0. V 6. minutě předvedl Lomax rychlou kombinaci a po ideální přihrávce Martiny Šudomy zakončoval po zemi Michael Resler a zvýšil na 2:0. V 8. minutě se protáhl do třetiny Michal Schlögl a našel u branky volného Romana Ollého, který skóroval už na 3:0. Ve 14. minutě zranil Robin Pecháček krvavě v obličeji Michaela Reslera a početní výhodu po asistenci Dušana Schlögla proměnil v branku Michal Schlögl - 4:0. Ve 24. minutě se prosadil Martin Šudoma, posunul puk v útočném pásmu na Michala Schlögla, ten na Romana Ollého, který přidal branku na 5:0. O minutu později si Lomax opět vytvořil tlak a po přihrávce Martina Kudy střílel přesně od modré Martin Šudoma a zvýšil na 6:0. Ve 30. minutě pak Lomax využil další početní výhodu, když po průniku a přihrávce Martina Dobeše dokončil hattrick Roman Ollé - 7:0. Ve 31. minutě pak pečetil výhru Lomaxu po asistenci Martina Šudomy Michal Schlögl, který také dokončil svůj hattrick v utkání na 8:0.

Fakta - branky: Roman Ollé 3, Michal Schlögl 3, Michael Resler, Martin Šudoma. Asistence: Martin Šudoma 2, Michal Schlögl 2, Dušan Schlögl, Martin Kuda, Martin Dobeš. Vyloučení: 3:3, využití: 2:0, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: Petr Kvasnička. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Dušan Schlögl (2), Martin Šudoma (2), Martin Hapala, Martin Dobeš, Michael Resler, Michal Schlögl, Roman Ollé, Raduim Juruj, Martin Kuda (2), Martin krása, Miroslav Čech. Sestava - 4dox: Petr Faltus - Tomáš Baumgartl, Štěpán Kuklík (2), Leoš Marek, Karel Moravec, Vlastimil Novák, Jakub Novák, David Ordoš, Michal Ordoš, Robin Pecháček (4), Roman Richter.

Komentáře k tomuto článku