Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 22 Lomax vyrovnaný duel o první příčku 2. ligy zvládl i v oslabené sestavě a i díky hattricku Reného Peškara druhou ligu bezpečně vede!!

Lomax Česká Třebová – článek 22 Lomax vyrovnaný duel o první příčku 2. ligy zvládl i v oslabené sestavě a i díky hattricku Reného Peškara druhou ligu bezpečně vede!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

22 Lomax vyrovnaný duel o první příčku 2. ligy zvládl i v oslabené sestavě a i díky hattricku Reného Peškara druhou ligu bezpečně vede!!

Vytvořeno:28. 2. 2018, 15:01   (upraveno 6. 5. 2019, 8:19)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Souboj s Dolním Újezdem byl vlastně duelem o první příčku. Lomax postrádal i nyní několik klíčových hráčů, ovšem přítomná sestava se s tímto problémem vypořádala se ctí a těsně zvítězila, když hattricku dosáhl minule třígólový René Peškar.

Lomax Česká Třebová - HC Dolní Újezd 5:4 (2:1, 1:1, 2:2)

Českotřebovský celek měl dobrý vstup do zápasu a už ve 3. minutě po rychlé akci Martina Hapaly ml. překonal Dominika Kulhavého v brance Újezdu René Peškar - 1:0. Ve 12. minutě se prosadil z přihrávky Milana Tomeše Martin Krása a zvýšil na 2:0. Za necelou minutu bylo ale bohužel sníženo. Po přihrávce Ondřeje Vašinky snížil Jaroslav Kopecký na 2:1. Vyrovnaný duel pokračoval i ve druhé části. Na konci 19. minuty uvolnil Martin Šudoma Romana Ollého a ten zvýšil na 3:1. Soupeř ale odpověděl za dalších dvaašedesát sekund. Asistenci Václava Záleského proměnil v branku Ondřej Vašinka - 3:2. Rozhodnutí mělo přijít v posledním dějství. Naštěstí se ve 32. minutě prosadil René Peškar a zvýšil na 4:2. Za dalších sedmdesát sekund pak stejný hráč po akci Romana Ollého dokončil svůj hattrick a zvýšil na 5:2. Dolní Újezd to ale nevzdal. Za dalších čtyřicet sekund se prosadil individuálně Ondřej Košnar a snížil na 5:3. Dvanáct sekund před koncem utkání se ještě prosadil po přihrávce Václava Záleského Jiří Faltus a snížil na konečných 5:4.

Fakta - branky: René Peškar 3, Martin Krása, Roman Ollé - Jaroslav Kopecký, Ondřej Vašinka, Ondřej Košnar, Jiří Faltys. Asistence: Martin Hapala ml., Milan Tomeš, Martin Šudoma, Roman Ollé - Václav Záleský 2, Ondřej Vašinka. Vyloučení: 1:4, bez využití. Rozhodčí: Kvasnička, Šimek. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Tomáš Adamec (2), Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st., Martin Hapala ml., Radim Juruj, Martin Krása, Roman Ollé, René Peškar, Dušan Schlögl, Martin Šudoma, Milan Tomeš. Sestava - HC Dolní Újezd: Dominik Kulhavý - Jiří Faltys, Petr Kárský (2), Jaroslav Kárský, Jaroslav Kopecký (2), Ondřej Košnar, Josef Štancl st., Josef Štancl ml., Ondřej Vašinka, Pavel Vostrčil, Václav Záleský (4).

Komentáře k tomuto článku