Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 22 S Proplastem držel krok Lomax v první a třetí třetině. O prohře rozhodla druhá část!

Lomax Česká Třebová – článek 22 S Proplastem držel krok Lomax v první a třetí třetině. O prohře rozhodla druhá část!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

22 S Proplastem držel krok Lomax v první a třetí třetině. O prohře rozhodla druhá část!

Vytvořeno:18. 3. 2019, 10:25   (upraveno 6. 5. 2019, 7:41)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním letošním duelu se Lomax střetl s obhájcem lońského prvenství, a to s Proplastem. V brankové přestřelce nakonec podle očekávání zvítězil Proplast, a to hlavně díky povedené druhé třetině zápasu. Výborný výkon podal Michal Schlögl, který se tak probojoval do čela kanadského bodování svého celku.

Lomax Česká Třebová - Proplast Ústí nad Orlicí 5:9 (3:3, 1:5, 1:1)

Už ve 3. minutě se ujala střela Petra Kvasničky, který zužitkoval přihrávku Miroslava Váněho ml. - 0:1. V následující minutě pak po přihrávce Tomáše Opařila zvýšil Libor Teplý na 0:2 a vypadalo to, že se rozjede kanonáda Proplastu. V 9. minutě ale po přihrávce Martina Šudomy snížil Karel Mifek na 1:2, aby za dalších 14 sekund po akci Romana Ollého vyrovnal pohotově Michal Schlögl na 2:2. Za necelou minutu se ale prosadil Jan Janoušek a po jeho přihrávce vrátil Proplastu vedení Jiří Trnka - 2:3. Na konci 13. minuty ale v početní výhodě vyrovnal Roman Ollé po přihrávce Jaroslava Hamerníka na 3:3. Obrat pak dokonal na konci 19. minuty Michal Schlögl, když zužitkoval přihrávku Martina Šudomy - 4:3. Pouze jednatřicet sekund se hráči Lomaxu mohli těšit z vedení. To pak využil přihrávku Tomáše Opařila ke srovnání Petr Kvasnička - 4:4. Ve 23. minutě si to oba zopakovali a obrat byl dokonán, stejně tak, jako hattrick Petra Kvasničky - 4:5. Proplast dostal chuť a na konci 24. minuty zvýšil Tomáš Zavřel po spolupráci s Miroslavem Váněm ml. na 4:6. Ve 27. minutě si to oba zopakovali a bylo to už 4:7. Za dalších dvanáct sekund se prosadil po přihrávce Jiřího Trnky dlouhým sólem Tomáš Opařil a zvýšil na 4:8. Ve 32. minutě ještě po přihrávce Michala Schlögla snížil dobře hrající Karel Mifek svým druhým gólem na 5:8, ale to bylo ze strany Lomaxu vše. Ve 34. minutě dal definitivní podobu výsledku svým čtvrtým gólem Petr Kvasnička po asistenci Miroslava Váněho ml. - 5:9.

Fakta - branky: Michal Schlögl 2, Karel Mifek 2, Roman Ollé - Petr Kvasnička 4, Tomáš Zvařel 2, Tomáš Opařil, Libor Teplý, Jiří Trnka. Asitence: Martin Šudoma 2, Jaroslav Hamerník, Roman Ollé, Michal Schlögl - Miroslav Váně ml. 4, Tomáš Opařil 3, Jan Janoušek, Jiří Trnka. Vyloučení: 2:3, využití: 1:0. Rozhodčí: J, Nešický. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Jaroslav Hamerník, Tomáš Lesák, Martin Šudoma (4), Karel Miek, Michael Resler, Michal Schlögl, Roman Ollé, Martin Krása, Tomáš Adamec, Radim Juruj, Jiří Špryňar. Sestava - Proplast Ústí nad Orlicí: Jan Žlábek - Jan Janoušek, Petr Kvasnička, Tomáš Opařil, Libor Teplý (4), Jiří Trnka, Miroslav Váně ml., Miroslav Váně st., Tomáš Vavřina (2), Filip Večeř, Tomáš Zavřel.

Komentáře k tomuto článku