Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 22 V závěrečném zápase přehrál Lomax Qanto a končí ve druhé lize druhý!

Lomax Česká Třebová – článek 22 V závěrečném zápase přehrál Lomax Qanto a končí ve druhé lize druhý!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

22 V závěrečném zápase přehrál Lomax Qanto a končí ve druhé lize druhý!

Vytvořeno:20. 3. 2017, 10:24
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Před posledním duelem bylo jasné, že Lomax nemůže skončit první. Poslední Qanto nebylo zrovna moc lehkým soustem, ale Lomax duel zvládl a po výhře 4:1 nakonec obsadil velmi krásné druhé místo ve druhé lize!! Pochvalu za výkon zaslouží především brankář Lukáš Vavřina, který dojel až z Hradce Králové a navíc zápas odchytal se zraněním zad. Děkujeme!

Lomax Česká Třebová - Qanto Bystřec 4:1 (1:0, 0:0, 3:1)

Lomax se dlouho nemohl proti Qantu prosadit a až na začátku 14. minuty uvolnil Michael Resler na červené Josefa Crhu, který prošel mezi dvěma obránci a blafákem otevřel skóre zápasu - 1:0. Téměř 17 minut se oba brankáři drželi. Navíc Lukáš Vavřina v brance Lomaxu chytal se sebezapřením a překonával palčivou bolest zad. Ve 31. minutě ho ale překonal David Braum a bylo vyrovnáno - 1:1. Ve 34. minutě se uvolnil na útočné modré Michael Resler, poslal puk na najetého Martina Krásu, který vrátil přesnou střelou Lomaxu vedení - 2:1. Ve 38. minutě střílel od modré Josef Crha a Tomáš Fišer tečovanou střelou zvýšil na 3:1. Ve 40. minutě pak zúročil přihrávku Tomáše Lesáka od modré Pavel Musil a pečetil výhru Lomaxu na konečných 4:1. 

Fakta - branky: Josef Crha, Martin Krása, Tomáš Fišer, Pavel Musil -David Braum. Asistence: Michael Resler 2, Josef Crha, Tomáš Lesák - nikdo. Vyloučení: 2:2, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes, Radim Matoušek. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Tomáš Adamec, Miroslav Čech, Tomáš Fišer, Jaroslav Hamerník (2), Martin Hapala st., Martin Hapala ml. (2), Martin Krása, Tomáš Lesák, Milan Vopařil, Josef Crha. Sestava Qanto Bystřec: Libor Hrdina - David Braum, Jan Hrdina, František Hrdina st., František Hrdina ml., Jakub Hrdina (2), Jiří Hrdina, Petr Kalousek, František Kulhánek, Ladislav Straževič, Šimon Štusák, Pavel Výprachtický (2). 

Komentáře k tomuto článku