Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 23 Po výhře Lomaxu nad Typosem se stal kolo před koncem Lomax vítězem 2. ligy ČHL 2017 - 2018

Lomax Česká Třebová – článek 23 Po výhře Lomaxu nad Typosem se stal kolo před koncem Lomax vítězem 2. ligy ČHL 2017 - 2018

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

23 Po výhře Lomaxu nad Typosem se stal kolo před koncem Lomax vítězem 2. ligy ČHL 2017 - 2018

Vytvořeno:12. 3. 2018, 11:04   (upraveno 6. 5. 2019, 8:19)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V utkání s Typosem mohl Lomax již kolo před koncem získat jistotu prvenství ve 2. lize. To se nakonec bez větších problémů podařilo především díky povedené první třetině. V příští sezóně se tak českotřebovský celek opět probojoval mezi prvoligovou elitu této soutěže.- Gratulujeme!

Lomax Česká Třebová - Typos CZ Česká Třebová 7:2 (4:1, 1:0, 2:1)

Už na začátku 3. minuty využil Tomáš Fišer zpětnou přihrávku Michaela Reslera a otevřel tak skóre utkání - 1:0.  Soupeři ale stačilo pouhých osmadvacet sekund a po přihrávce Pavla Mičky skóroval se štěstím Michal Javůrek - 1:1. V 7. minutě ale nezištně přihrával Tomáš Lesák a Michael Resler do odkryté branky vrátil Lomaxu vedení - 2:1.  V 10. minutě si najel od modré před branku na přihrávku Michaela Reslera Martin Hapala st. a zvýšil na 3:1. Ve 12. minutě se proháčkoval až k brance Typosu Roman Ollé a po jeho přihrávce se trefil Michal Schlogl na 4:1. Ve druhé třetině si už Typos dával větší pozor, ale nakonec ve 22. minutě si po pasu Martina Hapaly přihrávku Michaela Reslera srazili obránci sami za zády brankáře Jiřího Štěrby a bylo to 5:1. Hned v úvodu třetí části střílel od modré Michal Javůrek a Jan Zahálka jeho střelu tečoval za zády Lukáše Vavřiny - 5:2. To ale bylo ze strany Typosu vše, protože i ty největší šance likvidoval pozorný Lukáš Vavřina. Naopak ve 34. minutě se opět dostal až k brance Roman Ollé a jeho střelu dorazil za záda Jiřího Štěrby Martin Hapala st. - 6:2. Zaslouženou výhru pak pečetil ve 38. minutě po přesné přihrávce Michala Schlogla Michael Resler a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 7:2. Výhra tak znamenala, že kolo před koncem se Lomax stal mistrem 2. ligy ČHL.

Fakta - branky: Michael Resler 3, Martin Hapala st. 2, Tomáš Fišer, Michal Schlogl - Michal Javůrek, Jan Zahálka. Asistence: Michael Resler 2, Roman Ollé 2, Tomáš Lesák, Martin Hapala st., Michal Schlogl- Pavel Mička, Michal Javůrek. Vyloučení: 0:3, bez využití. Rozhodčí: Nešický, Slezák. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Jaroslav Hamerník, Tomáš Lesák, Dušan Schlogl, Martin Hapala st., Martin Hapala ml. , Martin krása, Miroslav Čech, Michael Resler, Michal Schlogl, Roman Ollé, Tomáš Fišer. Sestava - Typos CZ Česká Třebová: Petr Habrman (2), Michal Javůrek, Filip Krystl (2), Dušan Kvapil, Pavel Mička, Roman Špička, David Štěpán (2), Jaroslav Tlapák, Jan Zahálka.

Komentáře k tomuto článku