Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 24 Lomax neztratil ve 2. lize ani bod a výhrou s Turováky z Podlesí pečetil vítězství ve druholigové soutěži a postup zpět mezi prvoligovou elitu!

Lomax Česká Třebová – článek 24 Lomax neztratil ve 2. lize ani bod a výhrou s Turováky z Podlesí pečetil vítězství ve druholigové soutěži a postup zpět mezi prvoligovou elitu!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

24 Lomax neztratil ve 2. lize ani bod a výhrou s Turováky z Podlesí pečetil vítězství ve druholigové soutěži a postup zpět mezi prvoligovou elitu!

Vytvořeno:19. 3. 2018, 6:47   (upraveno 6. 5. 2019, 8:20)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na závěr druhé ligy se již jistý vítěz Lomax utkal s posledním Podlesím, které mělo stále teoretickou šanci na záchranu. Turováci sice v utkání vedli 3:1, ale závěr patřil mistrům z České Třebové. Na závěr sezóny se dočkal pocitu ze vstřeleného gólu nestárnoucí Míra Čech a trefil se hned dvakrát. Gratulujeme!

Lomax Česká Třebová - Turováci Podlesí 7:4 (1:2, 2:1,4:1)

Celých devět minut se střelci obou celků snažili prosadit a nakonec jako první kapituloval v 10. minutě Leoš Prachař, když sice po akci Tomáše Fišera vyrazil střelu Michaela Reslera, ale na dorážku Michala Schlögla byl už krátký - 1:0. To Lomax ukolébalo a ve 13. minutě se prosadil na druhé straně Jiří Rovenský a jeho střelu od modré tečoval před brankou Jiří Hozák a vyrovnal na 1:1. Ani ne za minutu dokonal obrat po asistenci Jana Fajfra přesnou střelou z levé strany Michal Kolář - 1:2. A aby toho nebylo málo, tak chybu českotřebovských hráčů potrestal v 16. minutě pohotově Tomáš Hruša - 1:3.  Až ve 25. minutě se proháčkoval až za branku Podlesí Michal Schlögl a jeho zpětnou přihrávku před branku ,,uklidil" za záda Leoše Prachaře Michael Resler - 2:3. Ve 27. minutě poslal Michael Resler vpřed Michala Schlögla a ten z pravé strany vyrovnal na 3:3. Obrat pak dokonal ve 31. minutě Miroslav Čech, který po asistenci Dušana Schlögla zúročil tlak Lomaxu - 4:3. Ve 33. minutě pak dorážel střelu Martina Hapaly st. Michael Resler a bylo to už 5:3. Ve 35. minutě vyrazil Leoš Prachař střelu a puk vrátil před branku Michael Resler a do sítě ho poslal Miroslav Čech a zvýšil už na 6:3. Ve 41. minutě se po přihrávce Michaela Reslera prosadil ve třetině Turováků Martin Krása a po jeho přihrávce zvýšil Tomáš Lesák na 7:3. Na konci 42. minuty pak ještě zkorigoval výsledek Michal Kolář po přihrávce Jaroslava Šedy a snížil na konečných 7:4.

Fakta - góly: Michal Schlögl 2, Michael Resler 2, Miroslav Čech 2, Tomáš Lesák - Michal Kolář 2, Jiří Hozák, Tomáš Hruša. Asistence: Michael Resler 3, Michal Schlögl, Dušan Schlögl, Martin Hapala st., Martin Krása. Vyloučení: 0:2, bez využití. Rozhodčí: Kvasnička, Nešický. Sestava - Lomax Česká Třebová: Michal Schlögl, Michael Resler, Tomáš Fišer, Jaroslav Hamerník, Tomáš Lesák, Martrin Hapala ml., Martin Krása, Miroslav Čech, Dušan Schlögl, Martin Hapala st. Sestava - Turováci Podlesí: Leoš Prachař - Jan Fajfr, Jiří Hozák, Tomáš Hruša, Michal Kolář (2), Kamil Kubový, Pavel Pinkas, Jiří Rovenský (2), Jaroslav Šeda. Radomír Záleský.

Komentáře k tomuto článku