MO GYM

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub MO GYM dokumenty a články Otakar MARPO Petřina

MO GYM – článek Otakar MARPO Petřina

Možné akce:
profilové foto Vojtěch Němec
Vojtěch Němec

Otakar MARPO Petřina

Vytvořeno:6. 3. 2008, 23:34
Autor:Vojtěch Němec
Možnosti
Anotace:Raper s duší zápasníka

Marpo. Můžes ho milovat i nenávidět. Názor na něj si však musíš udělat sám.

Přináším vám krátkou Marpovu biografii.

Marpo – biografie

Ota „Marpo“ Petřina, narozen v roce 1985, s rapem začínal zhruba ve 13ti letech. Začínal asi jako každý nahráváním na magnetofon a mikrofon za pár korun a koncerty byly jen pro pár lidí. Marpo mezitím vydal 3 neoficiální cd v angličtině – Lyrical Heavy Weight, Verbal Expression Vol. 1 a Verbal Expression Vol. 2. O pár let později Marpo založil s Mc Wohnoutem, Oerem, Shareemem A Dj Paickem kapelu Charakter, která se v průběhu let zůžila na Marpa, Wohnouta a Dj Paicka.

V roce 2005 se Marpo seznámil s Gipsym z kapely Syndrom Snopp, který mu vyprodukoval desku „Původ Umění“, které se prodalo okolo 1000 ks. Tato deska měla na svědomí také mediálně známý beef mezi Marpem a Indym. Na desce hostovali např: Outthere z New Jerzey, Gipsy, Hugo Toxxx a nebo Mc Wohnout. Půl roku po debutu byl Marpo pozván na největší rap battle v historii českého rapu na Rap Fight Vol. 1 o 50 000,– Czk, který Marpo vyhrál společně s Tafrobem a zároveň porazil Mc’s jako jsou Phat, Čistychov a nebo Gipsy. Proběhlo druhé kolo a Marpo se účastnil finále Whos The King FInal Rap Fight o 100 000,– Czk, kde Marpo s velkým předstihem zhruba o 150 hlasů zvítězil nad Tafrobem a Zverinou.

Zhruba 2 měsíce po finále Marpo vydal druhou desku „Marpokalypsa“, kterou opět produkoval Gipsy a jeden track Outthere(NJ). Jako hosty si tentokrát Marpo pozval Outthere(NJ), Drift(NJ), Skandoe(CA) a Hard Targeta(FL) z Ameriky, Mc Wohnouta a Gipsyho z Čech a DZK ze Slovenska. Po vydání Marpokalypsy se skupina Charakter rozpadá a zůstává Marpo & Wohnout. Nyní Marpo plánuje Mixtape „Worldwide Radio“ pouze s americkými hosty, společnou desku s Wohnoutem a vydání vlastního DVD Marpo – The Most Wanted

Momentálně září s oficiální deskou Rapstar musiclovers

Sportovní úspěchy v Muay Thai-2007-porazil mistra Německa do 71kg!!
                                            2007-Mistr republiky CMTA do 71Kg.

Marpo je specialista klinčů a strhů.Trénuje 6x týdně!Je to přesně ten typ, kterého nechcete vylosovat na první fight:o))

Klub:Hanumangym Petra Macháčka

Komentáře k tomuto článku