Spoluhráči.cz klub DrD - Sekvojový les dokumenty a články Hrací den č. 27

DrD - Sekvojový les – článek Hrací den č. 27

Možné akce:
profilové foto Vojtěch Šána
Vojtěch Šána

Hrací den č. 27

Vytvořeno:14. 8. 2010, 21:55
Autor:Vojtěch Šána
Možnosti
Anotace:Hráli: Allesar, Ugtofplix, Argul (+ Tesák, mocnější verze Argula)

Trpaslík se nakonec nestal nepřítelem, i když už bylo namále. On, jeho žena hobitka a ještě malá ozbrojená parta tvořili osazenstvo přízemí tohoto domu. Zjevně byli schopní a vybavení, protože nestvůry drželi snadno na uzdě. Z Vaší návštěvy ale radost neměli. Shrnout se to dá tak, že jste zjistili, že něco tají. Munro byl dokonce přesvědčen, že se tam nachází ta věc, která způsobila útok bestijů.

Družina se proto přesunula zpět do hostince pana Zelí a zasedla k poradě, Ugtofpklix k léčbě Albuse a Argul s Lamiusem k přemlouvání pana Zrady, hlavy vesnice, aby se přeživší síly spojili a napochodovali do toho zájezdního hostince a udělali pořádek. A tak se stalo. Podstatnou částí dne byla Albusova truhla, která obsahuje několik místností (alias truhla Panoramixe). Albus sám se vybavil do svého starého úboru - pláště z hermelínu, královské koruny, mocné hole s achátem na konci a možná pár dalších cenných a magckých předmětů).

S jeho pomocí, se zbytkem ozbrojených přeživších z hospody pana Zelího a s vlivem pana Zrady jste prolomili odhodlání manželů-majitelů a Ti práskli vše na své hosty, které ukrývali.. ale spíš ze strachu.. Byla to trojice, která by za jiných okolností určitě Vaší druřinu z plného počtu zredukovala na 0 za 2-3 kola. Jednalo se o trpaslíka ve froté županu barvy králíčka Azurita, elfa typicky zabijáckého vzezření a dalšího elfa - hraničáře s lukem.

Po strašlivé bitce jste u nich našli cosi, co vypadalo jako pečlivě zabalený kokon.. Jarik ho odnesl ven a ihned si ho "vyzvedla" nějaká bestije...

Komentáře k tomuto článku