Spoluhráči.cz klub DrD - Sekvojový les dokumenty a články Hrací den č.14

DrD - Sekvojový les – článek Hrací den č.14

Možné akce:
profilové foto Vojtěch Šána
Vojtěch Šána

Hrací den č.14

Vytvořeno:25. 6. 2010, 16:39
Autor:Vojtěch Šána
Možnosti
Anotace:Hráli: Emanuel, Allesar, Karn, + Ugtofplix(na jeden okamžik)

Tento hrací den byl opět velmi dlouhý.

Vše začalo ránem, kdy se družina pokoušela  probrat své, stínem omráčené, členy. Neuspěla. Ani znalosti Karna, ani propleskávání Emanuela a ani výboje Allesara ničemu nepomohli. Spíš uškodily. Proto byly tyto osoby neseny...

Hned ráno také Allesar dostal od Orla echo, že worg v průběhu noci (když Orel spal) se vypařil a ráno tam zůstala elfka sama. A co víc, počala zaostřovat vůli (patrně). Allesar přikázal Orlovi zaútočit plnou silou a ten elfku téměř zabil.

Družina se mezitím pokoušela co nejrychleji dohnat zbylých 10km k elfce. V cestě mezi horskými štíty však stála jakási magická brána. Družina ji zkoumala velmi vědecky. Jako vždy, údery holí, lomcováním apod. V tu chvíli družina patrně k životu probrala lesní "duchy". Cosi s nimi začalo naštvaně promlouvat a obviňovalo je to z všemožných nejasných zločinů proti přírodě, jak si Allesar rychle domyslel. Emanuel zareagoval typicky dle svého charakteru, a proto byl touto silou ihned spacifikován. Zbytek družiny se stal obětí zřejmě kvalitní iluze, či jiného druhu mentální projekce. Moc o tom pak nehovořili, ale Víte, že Allesarovi a Karnovi se podařilo projít (ještě je nikdo důkladně nevyzpovídal - potom sem může být dopsán zbytek). Oni dva prošli, zbytek zůstal před branou, kde jim jakási mocná síla bránila v průchodu.

Allesar a Karn dorazili k elfce, Karn ji ošetřil a přivedl k vědomí. Ona Vám neprozradila své jméno, ale prozradila, proč útočí na Orlak. Důvodem je Churak a jeho zločin proti přírodě - zničil magické zřídlo (krom čarodějů o tom jako družina víte pramálo). Elfka tvrdí, že je to důležitý zdroj síly pro mnoho různých tvorů a že vesnici to nijak neškodilo. Allesar jí v tomhle dává za pravdu, a tak ji nezabíjíte. Elfka taky tvrdí, že worg není jejím magickým kamarádem, ale lže. Worg se záhy ukazuje a Elfka už si vyskakuje (díky své lži se dostala do výhodnější pozice pro vyjednávání).. tedy začala si diktovat a vyhrožovat. Družina souhlasila, že Churaka nějak vyláká z vesnice na místo zničeného zřídla a tam si na něj elfka počká. Churak ale nemusí zemřít, pokud se prý omluví a bude upřímně litovat svých činů. Ovšem ani Allesar a ani Karn elfku nepovažují za správného soudce celé věci a tak si podmínili, že tam budou moci být přítomni také, i když naoko tvrdili, že nezasáhnou.

Mezitím se Emanuel potkal s panem "pidilidem". Humanoid o velikosti hobbita, zabalený do oblečení od hlavy až k patě, jen s holí v rukou a svíticíma očima. Ti dva spolu podivně nekomunikovali :)... nakonec Emanuel pochopil, že tvor chce asi cvičný souboj a tak ho bodl dýkou. Tvor zinscenoval krásné představení toho, jak ho to moc bolí a tak ho chtěl Emanuel ošetřit. Bohužel ho však popálil slunečním světlem.. Jaká smůla. Až Karn tvora vyléčil a ten se k Vám nyní připojil na cestě do Orlaku. Chová se přátelsky a mírně sjetě. Krom Allesara s ním nikdo nemluvil, protože toho nebyl schopen.

Morris a Ugto jsou stále v bezvědomí.

Komentáře k tomuto článku