Spoluhráči.cz klub DrD - Sekvojový les dokumenty a články Hrací den č.26

DrD - Sekvojový les – článek Hrací den č.26

Možné akce:
profilové foto Vojtěch Šána
Vojtěch Šána

Hrací den č.26

Vytvořeno:5. 8. 2010, 7:07
Autor:Vojtěch Šána
Možnosti
Anotace:Hráli: Karn (Terry), Alessar, Argul, Morris Redmist

V tento den se družina setkala s nezdare ohledně prodávání vybavení, zato však potkala poměrně tiché a dobře ukryté hraničáře (byli 3 - půlelf Jarik, Elfka Erinie, trpaslík Munro + medvěd Brutus). Tato skupinka se narozdíl od ostatních, víceméně chaoticky bránících vesničanů a jiných přeživších, rozhodla s problémem skoncovat. Jejich domněnky vedly stejným směrem, jako Vaše a tak jste se dohodli na spolupráci. Alessar do společné skupiny protlačil taky vlezlého Argula, Lamiuse a Bejkara (Huga). Družina se společně přesunula z hostince pana Zelí do prázdného domu  naproti hospodě a tam se jali rokovat o problému. Došlo na výměnu informací, nápadů apod. Společně jste se vydali Smaragdovým údolím, prohledávali kamenné domy se sklepy a pátrali po možných osobách, zodpovědných za tuto situaci. Oficiální postoj družiny totiž je, že někdo má něco, kvůli čemu bestiové přišli a kvůli čemu klidně i zemřou.

Po pár domech a cestě na sever městečkem se družina dostala k mostu, kde se vyskytl problém. Brutova váha byla na zpola utopený most příliš, a tak se zasekl ve vzniklé díře a zmučeně skučel o pomoc. Čarodějové Argul a Morris ho magií vyprostili (jejich první velká akce xD ) a Karn se postaral o Bestije, který se na Vás přišel podívat z druhé strany řeky. Celkově celá cesta městečkem znamenala časté jemnější střety s potvorami.

Nakonec i po menších bojůvkách a pár vydrancovaných skelepeních se družina dostala k další opevněné hospodě (všichni vidíte, čeho si místní vážili nejvíc). Ta byla až příliš okatě osvícená a málo zabarikádovaná, což působí samozřejmě podezřelým dojmem, nemluvě o trpaslíkovi, který odvážně čumí z otevřených dveří s mečem v ruce.....

A co bude dál? Co uděláte? A co na to sociál? To se dozvíte příště....

Komentáře k tomuto článku