Spoluhráči.cz klub DrD - Sekvojový les dokumenty a články Hrací den č.9

DrD - Sekvojový les – článek Hrací den č.9

Možné akce:
profilové foto Vojtěch Šána
Vojtěch Šána

Hrací den č.9

Vytvořeno:16. 6. 2010, 23:48
Autor:Vojtěch Šána
Možnosti
Anotace:Hráli: Ugtofplix, Jim, Immanuel, Marto, Morris

Tento den se nesl ve znamení léčení Jima (který byl povětšinou i nepřítomen a hrál WoW) a v setkání s Martem.

      Po útoku rozlícené smečky "kočkopsů" se družina nemohla rozhodnout, jakým způsobem Jima zabije (ehm, pardon, vyléčí). Po 20ti minutách obazování a neobvazování vyhrál Ugtofplix s plánem vypalování ran a započal své dílo. Během akce byli napadeni další, možná cizí smečkou těchto šelem a úspešně je porazili a obrali o hlavy. Pak se nechali zahnat "malým plyšovým medvídkem", popadli Jima zabaleného v houpací síti a utekli. Morris poslal Kapitána Falcona za Pillar s žádostí o pomoc s Jimem a dostalo se jim léčivé masti.

     Po delší chvíli dorazili, již za vydatného deště a tmy, k jeskyni, kde se měl původně skrývat zlý netvor, o jehož likvidaci prosil Remek. A byla to pravda. Byl tam netvor.. jen poněkud jiný, jménem Marto. Družina se s ním krátce seznámila a shodli se na tom, že mohou společně přenocovat. Více info o Martovi v sekci postavy pro představení.

     V průběhu večera, za Martovy hlídky, dorazil skutečný majitel jeskyně. V mlze a tmě se jevil jako děsivý netvor, humanoidní démon s rohy či něco na ten způsob. Marto vyburcoval družinu a sám se jí jal bránit jako tank (Wow se nezapře). ProGamer nezklamal a v boji uspěl a pak se hned jal lootovat (lootnul těžký kyj). Zde se také odehrála zajímavá rozprava, kdy do té doby moudrý a čestný Marto v záchvatu hladu chtěl pojíst netvora (ze kterého se vyklubal divoký krol v oblečení a působivé čapce s rohy.. asi lovec, docela slučný chlapík, určitě :) ).

     Jim se ráno probral, Morris ho trochu poléčil a vyrazili jste do Orlaku, kde jste Jima předali do rukou tamní hobbití kněžky - léčitelky.

Komentáře k tomuto článku