Spoluhráči.cz klub SK Líšeň 2002 historie kalendář akcí E.ON Junior Cup-"Velké finále"

SK Líšeň 2002 historie – E.ON Junior Cup-"Velké finále"

Možné akce:

E.ON Junior Cup-"Velké finále"

Kdy:Sobota 8. 9. 2012 – Neděle 9. 9. 2012
Kde:Otrokovice,Tylova 727
Popis akce:

Dvacet účastníků bude rozděleno do dvou skupin po deseti týmech. V nich se utkají systémem každý s každým.

Čeká na Vás nabitý doprovodný program s elektrickými koloběžkami, čtyřkolkami, Segwayem, herními konzolemi s hrou FIFA 2012, skákacím hradem a dalšími atrakcemi!

Jak se bude velké finále hrát? Dvacet účastníků bude rozděleno do dvou skupin po deseti týmech. V nich se utkají systémem každý s každým. První dva týmy ze skupin postoupí do semifinále, ostatní se utkají se soupeřem na stejné konečné pozici ve druhé skupině o konečné umístění.
 

Podle herního proveju v celé sezóně a na regionálních turnajích byly nasazeny čtyři týmy, které byly vylosovány z “prvního koše”. Je to Sparta Praha, Slavia Praha, Bohemians 1905 a Zbrojovka Brno. Rovnoměrně tedy obsadí obě skupiny. Zbylo nám čtrnáct týmů, které byly nalosovány střídavě do skupin. A zůstaly dvě volné pozice, v každé skupině po jedné. Tam budou nasazeny vítěz ZSE Talent Cupu a na poslední pozici zbývá ještě rozhodnout z následujících možností: druhý účastník ze ZSE Talent Cupu, německý host velkého finále nebo poslední divoká karty pro tým z regionálních kol.

Nominace:Andres,Bielik,Mojžíš,Rojík,Topil,Poláček,Dvořák,Chládek,Janáček,Killar,Porč,Spiřík,Šamánek,Kloss,Kašparovský,Holiš




 

Důležitost: vysoká
Přílohy:
Zúčastnili se (13) Jindřiška Spiříková, Jaroslav Dvořák, Dušan Smrček, antonin topil, Luboš Kloss, Antonín Mojžíš, Patricie Andresova, Věra Bielíková, petr killar, Jeanette Poláčková, Jaroslav Kašparovský, Kateřina Janečková - Šaman, Adéla Janáčková
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Jindřiška Spiříková, 8. 8. 2012, 21:52   (upraveno 3. 9. 2012, 9:30)
Možnosti

Komentáře k této akci