Spoluhráči.cz klub SK Osová Bítýška dokumenty a články D. Rožínka - O.B. "A" 3:4 (1:1)

SK Osová Bítýška – článek D. Rožínka - O.B. "A" 3:4 (1:1)

Možné akce:
profilové foto Jan Večeřa
Jan Večeřa

D. Rožínka - O.B. "A" 3:4 (1:1)

Vytvořeno:4. 4. 2016, 10:14
Autor:Jan Večeřa
Možnosti
Anotace:

D. Rožínka - O.B. "A" 3:4 (1:1) Branky: Liška 2, Mucha 2

Sestava: Hršel – Malý T., Karmazín, Zeman M., Jelínek P.,- Machát, Jelínek J.(80. Večeřa P.), Mucha, Zeman O. (69. Laub), – Liška (90. Habán P.), Vařílek

Před prvním letošním zápasem na hřišti soupeře jsme museli řešit problémy se složením obrany. Příležitost na stoperu dostal poprvé v základní sestavě nadějný dorostenec Tomáš Malý a zvládnul svou roli velmi dobře. Do vedení dostal Bítýšku Ondra Liška, který si zasekl míč po přihrávce Pavla Macháta a nekompromisně zavěsil. Domácí, ale téměř okamžitě odpověděli. 
Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí a výsledkem bylo vedení 2:1. Pak se do utkání vložil výborně hrající Zdena Mucha, který měl "prsty" ve všech další brankách Osové Bítýšky, Nejprve vyrovnal po rohovém kopu. Pak se probil do pokutové území kde byl faulován. Nařízený pokutový kop proměnil tvrdou ranou Ondra Liška. Potvrdil tak výbornou střeleckou jarní formu. Domácí ještě dokázali reagovat a vyrovnali na 3:3. Těsně před koncem se o slovo znovu přihlásil Zdena. Byl faulován,sám se ujal zahrávání přímého kopu a rozhodl o naší výhře 4:3.

Komentáře k tomuto článku