Spoluhráči.cz klub SK Osová Bítýška dokumenty a články O.B. "A" - Nedvědice 1:0 (1:0)

SK Osová Bítýška – článek O.B. "A" - Nedvědice 1:0 (1:0)

Možné akce:
profilové foto Jan Večeřa
Jan Večeřa

O.B. "A" - Nedvědice 1:0 (1:0)

Vytvořeno:29. 9. 2014, 7:49
Autor:Jan Večeřa
Možnosti
Anotace:

O.B. "A" - Nedvědice 1:0 (1:0) Branka: Drápela

Sestava: Hršel – Zeman, Trojan, Karmazín, Laub, -Večeřa,P. (35. Drápela), Bárta (75.Habán P.) , Komínek, Navrátil M. – Vařílek, Broža (87. Havlín)

Začátek utkání Bítýška trochu zaspala a soupeř se dostal do tlaku a i do šance, kterou ale s přehledem vyřešil Jarda Hršel. Po 10. minutách se hra vyrovnala a odehrávala se mezi šestnáctkami bez vážnějších šancí. Po 30 minutách musel pro zranění odstoupit Petr Večeřa a nahradil ho Martin Drápela. Ten se po 5. minutách na hřišti gólově prosadil, když zakončil nádhernou kombinaci středem hřiště. Do kabin se šlo za stavu 1:0.
V druhé půli se hrál stále vyrovnaný zápas. Nedvědice hrozila hlavně tím, že házela dlouhé auty do pokutového území. Naši ofenzivu táhl výborně hrající a bojující Mara Vařílek. Každá jeho akce byla nebezpečná. Nejvíce potíží měl brankář soupeře s jeho střelou levačkou zpoza vápna. Pěknou střelu ze standardky předvedl také Aleš Trojan. Opět skvěle hrající obrana už pak soupeře k ničemu nepustila a udržela už druhou nulu za sebou.

Komentáře k tomuto článku