Spoluhráči.cz klub SK Osová Bítýška dokumenty a články O.B. "A" - Počítky 2:0 (0:0)

SK Osová Bítýška – článek O.B. "A" - Počítky 2:0 (0:0)

Možné akce:
profilové foto Jan Večeřa
Jan Večeřa

O.B. "A" - Počítky 2:0 (0:0)

Vytvořeno:10. 8. 2015, 8:16
Autor:Jan Večeřa
Možnosti
Anotace:

O.B. "A" - Počítky 2:0 (0:0) Branky Broža 2

Sestava: Hršel – Trojan, Navrátil M., Hála (46. Laub) , Karmazín,- Pohl, Večeřa P., Zeman O. (85. Večeřa J.), Jelínek J. (68. Liška), – Jelínek (76. Zeman M.), Broža

První utkání sezony se nám výsledkově vydařilo. Od začátku do něj zasáhli 3 letní posily Honza Pohl, Martin Hála a Honza Jelínek. Všichni ukázali že mohou být velkým přínosem. Na zápase se projevilo, že se jedná o první kolo. Bylo v něm na obou stranách hodně nepřesností a zbrklých řešení. Bítýška měla v první půli mírnou herní převahu z které ale dokázala vytěžit pouze 2 nebezpečné dalekonosné střeli z kopaček Honzy Pohla a Martina Hály. Největší šanci první půle tak měli hosté. Po rychlé akci po pravé straně se dostal do vápna osamocený hráč, ale jeho zakončení bravurně zlikvidoval Jarda Hršel.

Zápas se rozhodl během tří minut druhé půle. V 67. a 70. minutě ukázal Honza Pohl jak velkou je posilou, když poslal dvě nádherné finální přihrávky Lukáši Brožovi. Lukáš, který odehrál skvělé jaro, ale střelecky se mu příliš nedařilo tentokrát naložil s oběma šancemi mazácky a nedal golmanovi šanci. Všichni věříme, že mu to přinese klid do koncovky a nastřílí v této sezoně ještě spoustu branek. Soupeř se z této rány už nevzpamatoval a tak jsem měli 2 další šance, které jsme ale nevyužili. 3 důležité body zůstali doma. Gratulujeme Jardovi k vychytané nule.

Komentáře k tomuto článku