Spoluhráči.cz klub SK Osová Bítýška dokumenty a články O.B. "B" - Jivoví "B" 3:0 (1:0)

SK Osová Bítýška – článek O.B. "B" - Jivoví "B" 3:0 (1:0)

Možné akce:
profilové foto Jan Večeřa
Jan Večeřa

O.B. "B" - Jivoví "B" 3:0 (1:0)

Vytvořeno:20. 4. 2015, 8:22
Autor:Jan Večeřa
Možnosti
Anotace:

O.B. "B" - Jivoví "B" 3:0 (1:0) Branky: Večeřa J 2, Kulík

Sestava: Božek V.,Zeman, Havlík (84. Juráček), Božek N (70. Jelínek), Kališ , - Habán L. (55.Kulík), Navrátil M., Večeřa J., Sýkora, - Šimek, Bojanovský (46. Bárta)

Od začátku utkání jsme byli lepším týmem. Hosté hrozili pouze z dlouhých nakopávaných balonů. Nám se dařila kombinační hra, ze které vznikalo spousta standardních situací. Po většině z nich se tvořily nebezpečné situace v pokutovém území, ale výborně chytající hostující brankář vše vyřešil. 2x měli i štěstí, když naše střeli zastavilo břevno. Zamrzelo hlavně to po krásném obstřelu Miry Šimka. Branka padla až poté co vysoký míč o Honzy Večeři překvapil golmana a zapadl do sítě.

Druhá půle začala pěti minutovým náporem Jivoví, který jsme přestáli a poté už definitivně převzali iniciativu. Spoustu dalších šancí pochytal brankář Jivoví. Rozhodnutí přinesl až faul na Miry Šimka v pokutovém území. Nařízenou penaltu proměnil ve svůj druhý gól Honza Večeřa. V poslední minutě výborně vystoupil z pozice předstopera Martin Zeman, krásnou kolmicí poslal do šance uzdraveného Martina Kulíka, který se nemýlil a uzavřel výsledek na 3:0

Komentáře k tomuto článku