Slavia

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Slavia kalendář akcí Vánoční besídka 2017

Slavia – Vánoční besídka 2017

Možné akce:

Vánoční besídka 2017

Kdy:Pátek 8. 12. 2017 18:00
Kde:"Heyrovského"
Popis akce:

Zdar všem,

blíží se předvánoční čas a s tím zároveň možnost sejít se, v klidu si popovídat, zhodnotit celý rok a připravit se na Vánoce.

Věříme, že se sejdeme v hojnějším počtu  (srdečně jsou zváni sportovci bývalí a nechodiči současní - restaurační zařízení v tomhle rozdíly nedělá), a to včetně manželských/nemanželských poloviček. Hudba bude, takže i možný taneček.

Snažte si vyhradit správný čas - těšíme se na všechny.

Dejte prosím včas vědět - do poloviny listopadu, abychom mohli vše patřičně připravit.

Radek

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (24) Milan Hajn, Pavel Pech, Jiří Krul, Petr Brinkman, Radovan VALTR, Josef Lambert, Petr Pech, Karel Kabeláč, Milan Vích, Jirka Matejka, Majka M. (host od Jirka Matejka), Jana V. (host od Radovan VALTR), Marcela K. (host od Karel Kabeláč), Renáta H. (host od Milan Hajn), Jaroslav Dostál (host od Radovan VALTR), Jaroslav Belatka (host od Radovan VALTR), Petr Fikejz (host od Radovan VALTR), Jaroslav VÍCH - když se neumí sám přihlásit (host od Radovan VALTR), Václav Černý, Richard Špilka, Dana L (host od Josef Lambert), Dana Svitáková (host od Josef Lambert), Martin Stružka (host od Milan Hajn), Eva L (host od Josef Lambert)
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Radovan VALTR, 12. 10. 2017, 22:51
Možnosti

Komentáře k této akci