Slavia

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Slavia kalendář akcí Zimní sport 2014

Slavia – Zimní sport 2014

Možné akce:

Zimní sport 2014

Kdy:Sobota 1. 3. 2014 –
Kde:hory
Popis akce:

POZOR POZOR - ZMĚNA !!!

S ohledem na omezený zájem i problémy s ubytováním se výkonný výbor rozhodl změnit původní propozice s tím, že se nejedná o celovíkenodovu akci, nýbrž o jednodenní výlet - V SOBOTU 1/3/2014. Trasa a časový harmonogram budou ještě upřesněny.

Speciální poznámka pro neskalní běžkaře: I když jede "motorová myš" Zdeněk J.(Zdeňku, myslím to pozitivně), nebojte se, pojedeme na pohodu, není cílem se uhnat do bezvědomí, ale užít si to včetně závěrečné protižízňové odměny!

Dejte vědět...hlaste se!

Radek

***********************

Zdar všem příznivcům bílé stopy a vyhřátých kamen.

Jelikož bohužel z termínových důvodů padá původně navrhovaný termín v Kruhu u Péráka, předkládáme náhradní termín o týden později. Jako první alternativa se jeví možnost u novopečeného důchodce Pepy v Peci na Táně. Čekáme na potvrzení volných míst, nicméně je potřeba za víkend počítat na ubytování a polopenzi Kč 450/den - tj. 900 za víkend.

Další varianty místa jsou k diskusi a následnému odsouhlasení. Prosím, zarezervujte si nový termín a dejte co nejdřív vědět své stanovisko, abychom věděli počet účastníků zájezdu a preference místa a výběru. Další kroky/info následují ca. během týdne.

Skol!

 

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (4) Radovan VALTR, Milan Hajn, Petr Brinkman, Zdeněk Janda
Nezúčastnili se (3) Jaroslav BELATKA, Jiří Krul, Karel Kabeláč
Zadal:Radovan VALTR, 13. 12. 2013, 13:44   (upraveno 24. 1. 2014, 17:10)
Možnosti

Komentáře k této akci