TJ Sokol Štoky

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TJ Sokol Štoky dokumenty a články lučice-štoky

TJ Sokol Štoky – článek lučice-štoky

Možné akce:
profilové foto Václav Vana
Václav Vana

lučice-štoky

Vytvořeno:25. 4. 2009, 22:42
Autor:Václav Vana
Možnosti
Anotace:

 

                                                                                                                                                                                                                                                                      25.4.2009                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         LUČICE - ŠTOKY 1:6                    

Začátek utkání někteří hráči začali hodně vlažně,hlavně v obraně, a z toho jsme už ve třetí minutě dostali laciný gól.Domácí tedy vedou 1: 0 .

Po tomto gólu,a několika chybách, kdy nás podržel brankář, se dostáváme do šance i my, Fic vystřelil,gólman  střelu vyráží.To už neplatí o osmnácté minutě kdy Prokš zatáhl míč do pokutového území,a posílá přihrávku na Fice, ten zakončuje přesně k tyči na 1: 1.Vyrovnávající gól hráče povzbudil,začali  více hrát.Ve 21 minutě se dostává k míči Prokš,a po samostatném průniku překonává i brankáře a dává na 1:2.

 Ve 24 minutě přichází kuriózní okamžik ,který domácí srazil na kolena, a to když Fic posílal přihrávku,kterou minul náš hráč,ale i obránce domácích,už vypadalo že brankář s tímto míčem nebude mít problém,ač se pro míč ohýbal záhy mu prošel mezi nohama do brány a vedeme 1 : 3.Po tomto gólu už se v první půli dostáváme do šancí jen my,a také jsme z toho vytěžily.

 O čtyři minuty později Prokš střílí,gólman vyráží, ale Krpálek pohotově doráží a zvyšuje skoré na 1 : 4 .

 Jsou tři minuty do konce první půle a Prokš si staví míč na přímí kop, z dobrých 30 metrů posílá parádní ránu a dává další gól,vedeme 1 : 5. Za tohoto stavu končí první poločas.

 Druhý poločas se dostáváme do šancí,snažíme se kombinovat, ale dáváme už jen jeden gól,který si připisuje opět Prokš  1 : 6.

Domácí nastřelili pouze břevno,do výraznějších šancí se nedostali.

 Pěkný výsledek,ale POZOR nepodcenit další soupeře.

 

Sestava:Kubát,Benda,Šprla,Glaixner,Matějka,Dvořák,Fic,Prokš,Dáňová,              Krpálek,Šťastný.

 

 

                              Fotbalu zdar!!!

 

                                                                                                  Váňa Václav

Komentáře k tomuto článku