TTC Praha

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TTC Praha dokumenty a články Rok Centra zábavy

TTC Praha – článek Rok Centra zábavy

Možné akce:
profilové foto Míla Fuček
Míla Fuček

Rok Centra zábavy

Vytvořeno:3. 1. 2010, 16:20
Autor:Míla Fuček
Možnosti
Anotace:V úterý 19. ledna to bude přesně rok, co bylo v Praze 8 Karlíně otevřeno Centrum zábavy s kapacitně největší hernou stolního tenisu pro veřejnost v Praze.

     Centrum zábavy bude 19. ledna 2010 slavit své roční narozeniny. Otevření bylo před rokem zahájeno tiskovou konferencí. Ta bude i letos a to od 10.00 hodin. Jsou na ni zváni všichnio novináři, zástupci médií a lidé, kteří jají zájem o volný čas dětí a mládeže a o stolní tenis, který je hlavní aktivitou Centra zábavy.

     V herně stolního tenisu Centra zábavy probíhají pravidelné turnaje ve stolním tenisu pro veřejnost, které jsou s výjimkou některých prázdninových víkendů, každý víkend. Nyní jsou turnaje ve třech výkonnostních kategoriích, takže si zahraje opravdu každý.

     Pokud někdo nemá spoluhráče, jsou v Centru zábavy dva rekreační oddíly, které přijímají nové členy. Jeden, který má již téměř dvacetiletou historii, hraje v pondělí od 17 do 21 hodin, druhý, který je zatím stále ve stádiu vzniku, hraje ve středu od 18 do 19 hodin.

     TTC Praha, který je provozovatelem Centrra zábavy, má i svůj oddíl žáků, který trénuje v pondělí a ve středu od 15 do 16.30 hodin pod vedením trenéra licence C.

     Zatrénovat si a zdokonalit se mohou i dospělí. V herně ptobíhají skupinové tréninky pod vedením zkušeného trenéra Václava Hrabě. Ty jsou střídavě v úterý a ve čtvrtek od 18 do 20 hodin. Jeden trénink stojí 200,-- Kč. Tréninky budou pokračovat i v 2. pololetí. Předplatné celého pololetí bude stát 4.000,-- Kč (22 tréninků). Plánujeme i další tréninkovou skupiny začátečníků a mírně pokročilých. Zde by dvouhodinový trénink stál 150,-- Kč a pololetní předplatné 3.100,-- Kč. Tyto teréninky povede trenér licence C s půlroční tréninkovou zkušeností.

     Trenéra je možno si objednat i individuelně. Hodina s Václavem Hrabě stojí 150,-- Kč + úhrada stolu. Začátečníky a mírně pokročilé trénuje i Miloslav Fuček, který trénuje hlavně žáky. Trénink s ním stojí 100,-- Kč/hod + úhrada stolu.

     Centrum zábavy rozjíždí i další aktivity. V prosinci proběhl vánoční turnaj v šachu. Mezi podzimními akcemi byl loni i sportovní víceboj, v rámci nějž vedle stolního tenisu byl i turnaj ve stolním fotbalu a v šipkách.

     Nabídku aktivit Centra zábavy najdete na jeho www stránkách www.centrumzabavy.info.

Komentáře k tomuto článku

<a href="https://teachmefashion1.com/hello-world/">Hello world</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/suit/">Suit</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/elementor-4773-hoodies-for-men/">Hoodies for men</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/mens-luxury-t-shirts/">Mens luxury t shirts</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/suts-iegadajieties-uzvalku-pecpasutijuma/">Suts iegadajieties uzvalku pecpasutijuma</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/trajes-de-hombre/">Trajes de hombre</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/%e5%8f%a4%e9%a9%b0/">%e5%8f%a4%e9%a9%b0/</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/chinese-yuan-to-usd/">Chinese yuan to usd</a>

 
vložil david jones, 11. 4. 2023, 15:14

If you check our prices, you’ll notice they are really affordable. Plus, you can always get a discount! That doesn’t mean we’ll sacrifice the quality for the sake of offering a lower price. Get . The ball shows you two outcomes. One of the outcomes is that you procrastinate and complete the paper the same day it is due. In this visualisation, you can get UK assignment writing help in a panicked stated, where you are just rushing to add words on the page. As a result, you compromise the quality of the work, and the grade you receive is low. In such situations, you can apply the ten-minute rule, which states that  you can endure any difficult situation for just ten minutes. By thinking this, you can continue writing your project for ten minutes. However, when the ten-minute time frame is completed, you can spend another ten minutes on the project as you realise your potential to work continuously for ten minutes.  cycle can be repeated until your project is completed. Sometimes you do not want to attempt the academic project because it is too overwhelming to look at. Even if you persuade yourself to do it, looking at the amount of work that needs to be done reduces your motivation to attempt the UK dissertation writing help. In this case, you can invest some time in breaking the task down and creating a schedule to complete each component of the UK essay writing help. One of the motivating factors for any human being is getting a reward after working hard. Keeping this in mind, you can offer yourself a reward for completing the project. The reward you offer must hold value to you. For example, you can watch your favourite movies after completing the essay, or you can have your favourite ice-cream.

vložil Anna Church, 16. 9. 2023, 4:30, editováno: 16. 9. 2023, 4:31