Spoluhráči.cz klub HC Dračice Karlovy Vary dokumenty a články Dračice obhájily první příčku

HC Dračice Karlovy Vary – článek Dračice obhájily první příčku

Možné akce:
profilové foto Michaela Hornová
Michaela Hornová

Dračice obhájily první příčku

Vytvořeno:18. 12. 2007, 17:35
Autor:Michaela Hornová
Možnosti
Anotace:
Ženy: Karlovy Vary - Neratovice 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Po reprezentačních soustředěních, kterých se zúčastnily i hokejistky Karlových Varů, pokračovala liga žen devátým kolem. V tom první Dračice narazily na pouze o skóre druhé hráčky Neratovic a ty se hned v úvodu zápasu ujaly vedení. Díky zlepšenému výkonu v dalším průběhu hry to však byly domácí, kdo braly všechny tři body. Vyrovnávací i vítěznou branku vstřelila Sabina Hajdová.
Podrobnosti:
Třetiny: 0:1, 1:0, 1:0.
Branky: Hajdová 2 - Hrubá. Asistence: Bauerová 2, Hornová - Rovašová, Pištěková. Vyloučení: 3:4. Bez využití. Zásahy brankářek: Lukešová 29 - Chromčíková 34. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 2:1.
 
Karlovy Vary:Lukešová - I.Kotrbáčková, S.Kotrbáčková – Wadowská, Hornová - Brichová, Bauerová, Vaňousová - Frková, Pöpperlová, Hajdová - Marková, Trsková, Trampotová – Tumpachová

Komentář zápasu:
Michal Slavík, Petr Wadowski •  Po reprezentační přestávce nastoupily vedoucí Karlovarské Dračice doma proti druhým Neratovicím. Jejich hra měla vzestupnou tendenci, po nervózním začátku se postupně zlepšovaly a ve třetí části již podávaly dobrý výkon. První polovina utkání patřila Neratovickým, které vedly až do 32 minuty gólem z úvodu první třetiny, kdy Hrubá tečovala střelu Rovašové. Druhá asistence byla připsána Pištěkové. V druhé části už ale led ovládly domácí hokejistky. Vyrovnání zařídila Hajdová, která protlačila za záda Chromčíkové předchozí střelu Bauerové. Stejná dvojice zařídila vítězný gól 36 sekund před závěrečnou sirénou. Druhá asistence byla připsána Hornové.

Ohlasy po zápase:
Hodnocení trenérů K.Varů: Na začátku zápasu, hlavně v první třetině, byl výkon z naší strany velice špatný. Špatně jsme napadali soupeře ve vlastní třetině a v naší obranné třetině jsme chybami naopak soupeři umožňovali dostávat se do šancí. Ve druhé třetině se výkon o něco zlepšil a ve třetí třetině, po stažení na dvě pětky, se náš výkon ještě zlepšil a to vedlo v třem bodům.

Komentáře k tomuto článku