Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Středočeský okres Kladno zprávy z regionu

okres Kladno – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Nejslavnější stochovský fotbalista slaví. Novotnému je 50

Datum: 7. 4. 2020, 13:40

Nejslavnější odchovanec fotbalového Baníku Stochov slaví padesátku. Obránce Jiří Novotný zářil během své kariéry hlavně ve Spartě Praha, které pomohl k rekordním 14 mistrovským titulům. Víc jich ve Spartě nikdo nezískal. Novotný v kariéře nastoupil i ve 33 zápasech za reprezentaci a byl na mistrovství Evropy v roce 2000.

Sportovci v karanténě: Barnošák se těší na partu i pérování Kadlece

Datum: 7. 4. 2020, 13:17

Kladenský deník v době pandemie koronaviru spustil nový seriál „Sportovci v karanténě“. Nahlédněte s námi pod pokličku kladenských sportovců. Co dělají během karantény, jak se udržují v kondici a co je nepříjemná životní situace naučila? Dnes s jedním z tahounů hokejbalistů Kladna Dominikem Barnošákem.

Amatérskému fotbalu končí sezóna. Výkonný výbor FAČR rozhodl i o poháru

Datum: 7. 4. 2020, 11:27

Amatérští fotbalisté si v soutěžních utkáních v této sezóně už do míče nekopnou. Během dnešního jednání totiž Výkonný výbor Fotbalové asociace ČR rozhodl o ukončení všech amatérských soutěží s platností od 8. dubna. Kluby přitom nebudou sestupovat ani postupovat. Jasněji je také o MOL Cupu, jeho zbývající zápasy mají být odehrány v nových termínech.

Hvězda Rittich: NHL bez diváků? Divné. Připadal bych si jako v Benátkách

Datum: 7. 4. 2020, 10:01

/ROZHOVOR/ Vrátil se domů. Hokejový brankář David Rittich se po přerušení NHL rozhodl pro návrat do Česka. Využil toho, že v zámoří byly na šedesát dní přerušeny všechny akce. Jihlavský rodák, který v minulosti oblékal dres Mladé Boleslavi, odkud v roce 2016 zamířil za oceán, kde hraje za Calgary Flames, si zpestřil dny povinné karantény videokonferencí s českými novináři. „Takovouhle tiskovku po telefonu jsem ještě nezažil,“ připustila s úsměvem jednička Calgary.

Záhadný virus z Dakaru prý Středočechy netrápil

Datum: 6. 4. 2020, 21:58

Větší štěstí než někteří ze soupeřů měli zřejmě členové sedlčanského závodního týmu Big Shock Racing, kteří se v lednu účastnili Rallye Dakar - závodu, jenž se letos uskutečnil v Saúdské Arábii. Na rozdíl od jiných se jim vyhnuly výraznější zdravotní komplikace.

SPORTOVEC V KARANTÉNĚ: Silný vyráží s rouškou, ale provinile

Datum: 6. 4. 2020, 20:17

/SERIÁL/ Kladenský deník v době pandemie koronaviru spustil nový seriál „Sportovec v karanténě“. Nahlédněte s námi pod pokličku kladenských sportovců. Co dělají během karantény, jak se udržují v kondici a co je nepříjemná životní situace naučila? 

Pejšovy vzpomínky na ligu i kyperské policejní eskorty

Datum: 6. 4. 2020, 16:48

Z Kladna odstartoval Jan Pejša v 90. letech zajímavou kariéru, během níž si zahrál fotbalovou ligu zejména v Opavě, ale také na Kypru. Už je pár let zpátky doma a vede muže i dorostence SK. A i když se aktuálně fotbalová sezona zastavila, Přestože se fotbal nehraje, trenér Jan Pejša dovolenou nemá. V rozhovoru pro klubový server přibližuje, jak se připravují jeho svěřenci, ale také vzpomíná na útržky své výborné hráčské kariéry.

Šejba: Jágrovi jsme se Zajícem radili změnu

Datum: 6. 4. 2020, 14:28

Mistr nad mistry. Ve sbírce si hýčká nejen ligový titul, ale také zlato z mistrovství světa. Legendární hokejista Jiří Šejba (57 let) šel na ledě přímo na věc a také v „civilu“ řekne vše bez kudrlinek. Třeba to, že vedení pardubického klubu mu nemůže už nějaký čas přijít na jméno. A nebojí se do ožehavých témat říznout. Záleží mu totiž na tom, kam Pardubice směřují. „Hokej tady šel do kytek!“ říká k situaci kouč, který byl v sezoně více v Kladně, kde připravoval s Josefem Zajícem tým China Golden Dragon. V zamčené části článku hovoří i o tom, co radil Jaromíru Jágrovi v závěru extraligy. 

Trenér Krejčí: Místo kvalifikace o malé Euro chodím v Příbrami na procházky

Datum: 6. 4. 2020, 11:47

/ROZHOVOR/ V pátek měl vést českou reprezentaci do 21 let do kvalifikačního zápasu v Řecku, ale ten byl kvůli pandemii koronaviru odložen. A tak trenér Karel Krejčí místo toho vyrazil s manželkou na procházku. „Bydlíme na kraji Příbrami, takže chodíme každý den do nedalekého lesa, abychom byli na čerstvém vzduchu. Trávím teď daleko víc času doma, než byla manželka zvyklá,“ usmál se v telefonickém rozhovoru pro Deník.

Sportovec v karanténě: Kladivová nemá ráda fňukaly

Datum: 6. 4. 2020, 7:57

/SERIÁL/ Kladenský deník v době pandemie koronaviru spustil nový seriál „Sportovec v karanténě“. Nahlédněte s námi pod pokličku kladenských sportovců. Co dělají během karantény, jak se udržují v kondici a co je nepříjemná životní situace naučila? Následuje žena, silná žena Pavla Kulíšek Kladivová reprezentatovala ČR na mnoha vzpěračských akcích, také v silovém trojboji a poslední roky i bojuje v ringu.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Co sportovci dělají v karanténě? Na scéně jsou kytara, puzzle i playstation

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/INFOGRAFIKA/ Podívejte se, čím se ve stavu nouze zabývají sportovci ze středních Čech. Jak tráví čas třeba známý mělnický futsalista Josef Gabčo, mladoboleslavský atlet Vojtěch Koudelka či fotbalista Příbrami Filip Zorvan?

Sportovec v karanténě: Machuta je pyšný na manželku

Datum: 5. 4. 2020, 19:57

/SERIÁL/ Kladenský deník v době pandemie koronaviru spustil nový seriál „Sportovec v karanténě“. Nahlédněte s námi pod pokličku kladenských sportovců. Co dělají během karantény, jak se udržují v kondici a co je nepříjemná životní situace naučila? Dnes s ryze amatérským sportovcem, fotbalistou Braškova Robertem Machutou.

Sportovec v karanténě: Stůj a jeho klasická udržovačka

Datum: 5. 4. 2020, 12:30

/SERIÁL/ Kladenský deník v době pandemie koronaviru spustil nový seriál „Sportovec v karanténě“. Nahlédněte s námi pod pokličku kladenských sportovců. Co dělají během karantény, jak se udržují v kondici a co je nepříjemná životní situace naučila? Odpovídat bude talentovaný florbalista Kanonýrů Kladno Matěj Stůj.

Sportovec v karanténě: malá útěcha Lukáše Křečka, neutrácí

Datum: 5. 4. 2020, 8:03

/SERIÁL/ Kladenský deník v době pandemie koronaviru spustil nový seriál „Sportovec v karanténě“. Nahlédněte s námi pod pokličku kladenských sportovců. Co dělají během karantény, jak se udržují v kondici a co je nepříjemná životní situace naučila? Odpovídá bývalý prvoligový fotbalista, odchovanec SK Slaný Lukáš Křeček.

V Kladně se florbal chytá stále víc, zvedl návštěvnost ligy

Datum: 4. 4. 2020, 21:08

Hokejové návštěvy, těm se sotva někdy přiblíží. Ale pozor, florbaloví Kanonýři Kladno táhnou pořád víc. V uplynulé sezoně měli průměrnou návštěvu na jedno utkání 278 diváků. To je nejvíc v I. lize a dokonce, pokud vezmeme i superligu, je lepších jen šest týmů z celé republiky!

Sportovec v karanténě: Až to skončí, bude Hnízdil týden na rybách

Datum: 4. 4. 2020, 19:57

/SERIÁL/ Kladenský deník v době pandemie koronaviru spustil nový seriál „Sportovec v karanténě“. Nahlédněte s námi pod pokličku kladenských sportovců. Co dělají během karantény, jak se udržují v kondici a co je nepříjemná životní situace naučila? Odpovídat bude hokejbalista s nadáním od Boha Daniel Hnízdil.

Vyklepáno z trenýrek: Milujeme ho. Ale je to opravdu jen a jen fotbal

Datum: 4. 4. 2020, 19:51

Dávej to dřív! Dělej! Takhle ne! Zkus to znovu! Góóól! Tato slova během fotbalové sezony slýchávám s pravidelností dne a noci. Stejně jako všichni, kterým míč přirostl k srdci. Jenže teď je neslyším. A jsem z toho pořádně smutný. Epidemie koronaviru pozastavila celý fotbalový svět. Na všech úrovních. Tedy i ten můj. Amatérský.

Sportovec v karanténě: Hýskému obstarává pohyb Terezka

Datum: 4. 4. 2020, 14:00

/SERIÁL/ Kladenský deník v době pandemie koronaviru spustil nový seriál „Sportovec v karanténě“. Nahlédněte s námi pod pokličku kladenských sportovců. Co dělají během karantény, jak se udržují v kondici a co je nepříjemná životní situace naučila? Odpovídá skvělý český volejbalista a Kladeňák Tomáš Hýský.

Exligista a manažer Kladna Brabec: Rád vzpomínám na mače s Dortmundem

Datum: 4. 4. 2020, 9:48

/ROZHOVOR/ Dlouhá léta působil v roli šéftrenéra mládeže SK Kladno. V minulém roce se posunul na pozici sportovního manažera. Petr Brabec, někdejší opora Kladna, ale i Zlína či Teplic, kde zažil nejlepší momenty své kariéry, popsal svoji cestu do nové pozice i to, jak si zahrál předkolo Ligy mistrů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace