Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Plzeňský okres Klatovy zprávy z regionu

okres Klatovy – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Trenér Krejčí: místo kvalifikace o malé Euro chodí na procházky s manželkou

Datum: 7. 4. 2020, 14:49

V pátek měl vést českou reprezentaci do 21 let do kvalifikačního zápasu v Řecku, ale ten byl kvůli pandemii koronaviru odložen. A tak trenér Karel Krejčí místo toho vyrazil s manželkou na procházku.

Chci být hlavně sám sebou, říká mladý král divize

Datum: 7. 4. 2020, 8:12

Jen těžko byste v okrese (a možná i celém kraji) hledali nadanějšího hráče stolního tenisu. O kom je vlastně řeč? Přece o Adamu Končalovi, 17letém borci divizního klubu mužů KST Klatovy.  

Doba není růžová, ale pojďme z ní vytěžit maximum

Datum: 6. 4. 2020, 15:48

Když jsem na začátku ledna v televizi bedlivě sledoval zprávy o epidemii nového typu koronaviru v čínském Wu-Chanu, vůbec mě nenapadlo, že za pár desítek dní bude tahle zlá a nemilosrdná mrcha i tady. Byl jsem zkrátka naprosto v klidu.

Bez fotbalu i práce. Vrhel teď volný čas tráví ve virtuálním světě

Datum: 6. 4. 2020, 9:30

Před pár lety patřil útočník Miroslav Vrhel mezi velké tahouny fotbalové Sušice. Střílel gól za gólem a pro defenzivu soupeřů byl postrachem. Po pádu pošumavského mužstva do krajského přeboru (Sušice aktuálně válčí ještě o patro níž – pozn. autora) ale přijal novou výzvu.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci: Kubalík tráví čas s přítelkyní, Škvařil staví svoji loď

Datum: 6. 4. 2020, 5:23

Podívejte se, čím se teď, ve stavu nouze, zaobírá po návratu ze zámoří hokejista Domininik Kubalík nebo třeba házenkáři Talentu M.A.T. Plzeň. 

Polomis: Mladí kluci ukázali, že se dospělého florbalu nebojí

Datum: 5. 4. 2020, 16:38

Ještě před vypuknutím pandemie koronaviru v Evropě se jako jedna z florbalových soutěží v tuzemsku stihla dohrát ta, ve které letos působil mužský výběr Sport Clubu Klatovy, a to společná liga Plzeňského a Karlovarského kraje.  

V elitní desítce má Sušice dva stolní tenisty

Datum: 5. 4. 2020, 10:10

V uplynulých dnech jste se mohli na našem webu dočíst o počínání stolních tenistů v obou okresních přeborech. Nyní, v době, kdy se sportovní průmysl ponořil do nečekaného hlubokého spánku, vám přinášíme také pohled pod pokličku krajských přeborů. Samozřejmě z pohledu týmů klatovského okresu.

Zpátky do minulosti 2: Svéradice obraly v derby Sušici

Datum: 4. 4. 2020, 17:10

Ve druhém díle nového seriálu Klatovského deníku se opět vrátíme o čtyři roky zpět. Nyní však fotbalovou divizi vyměníme za nejvyšší krajskou soutěž, která první dubnový víkend roku 2016 měla před sebou kompletní porci zápasů 19. kola.

Švihov a Sušice si krajské finále nezopakují. McDonald's Cup se hrát nebude

Datum: 4. 4. 2020, 10:10

23. ročník McDonald's Cupu, tradičního turnaje základní škol ve fotbale se v letošním roce kvůli pandemii koronaviru hrát nebude.

Sportovní střelba na Klatovsku očima Jiřího Koukala

Datum: 3. 4. 2020, 16:40

Sportovní střelba je v České republice i v předešlém Československu jedním z nejúspěšnějších sportů, co se týče zisku medailí z evropských a světových šampionátů i Olympijských her. I v klatovském okrese najdeme základnu tohoto sportu.

Viktoriáni poděkovali záchranářům, předali jim sto dresů

Datum: 3. 4. 2020, 11:24

Fotbalová Viktoria Plzeň se rozhodla poděkovat záchranářům, kteří stojí dennodenně v první linii a zachraňují lidské životy, a v těžké době pandemie koronaviru jim věnovala sto originálních dresů, které podepsali samotní hráči.  

Hrál v Chanovicích i Klatovech, jeho minela připravila Slavii o miliony

Datum: 3. 4. 2020, 8:10

Možná si na něj ještě pamatujete. Před více než jedenácti lety oblékal dres Chanovic.

Životní výsledek. Asi mi to pořád nedochází, přemýšlí Kosnar

Datum: 2. 4. 2020, 16:40

Zvláštní a velmi divokou sezonu v Ice Cross Downhillu má za sebou klatovský závodník Václav Kosnar. V ročníku plném změn a útrap ale rozhodně nezklamal. Naopak. Obsadil historické sedmnácté místo.

Mladší z Kelemenů je zase blíž splnění snu

Datum: 2. 4. 2020, 12:03

V Brnířově u Kdyně se rodí výborní cyklisté, alespoň u Kelemenů. Nejdříve prorazil starší z bratrů Pavel, úspěšný sprinter a olympionik. A do světa velké cyklistiky míří i mladší Petr.

Myslím si, že Honza odvedl slušnou práci, hodnotil Šraila šéf týmu

Datum: 2. 4. 2020, 8:08

Další sezona Visma SkiClassics, prestižní světové série dálkových běhů na lyžích je minulostí. Ročník, ve kterém byli vidět především norští a švédští závodníci, skončil stejně jako většina dalších sportovních odvětví na světě dříve, než bylo v plánu.

Okresnímu přeboru 2. třídy dominují stolní tenisté Lhůty

Datum: 1. 4. 2020, 16:38

V minulém čísle jsme udělali menší sondu do letošní sezony okresního přeboru 1. třídy stolních tenistů. Nyní nastal čas zaměřit se také na přebor Klatovska třídy druhé, ve které letos za zelenými stoly válčí hned jedenáct týmů.

Sjezdařská sezona skončila také nejmladším lyžařům. Ale byla úspěšná

Datum: 1. 4. 2020, 8:10

Nedávno jsme naše čtenáře informovali o skvělých výsledcích šumavských lyžařů v reprezentačních výběrech ČR a Plzeňského kraje. Při té příležitosti jsme rovněž přislíbili podat zprávu o nejmladších nadějích šumavského sjezdového lyžování. Čekali jsme však na dokončení seriálů závodů.

Lorencová: Největší zážitek? Jalas Floorball Cup ve Švédsku

Datum: 31. 3. 2020, 16:40

Minule jsme vám představili obránkyni florbalového oddílu Sport Clubu Klatovy Valerii Mídovou.

Bečvář čeká v Německu, jestli začne bundesliga. A běhá doma s kočárkem

Datum: 31. 3. 2020, 13:53

Plzeňský házenkář Roman Bečvář zatím zůstává v Německu a vyčkává, jak situace v době pandemie koronaviru dopadne. Druhá bundesliga, v níž hájí barvy TuS N-Lübbecke, je minimálně do 24. dubna přerušená. Český reprezentant ale nejspíš počítá s tím, že přijde předčasný konec sezony.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace