Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Liberecký okres Česká Lípa zprávy z regionu

okres Česká Lípa – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Krajské soutěže stolních tenistů byly předčasně ukončeny

Datum: 7. 4. 2020, 15:00

Obavy z masivního rozšíření nového typu koronaviru zastavily sportovní život v České republice. Nedohrají se ani krajské soutěže stolních tenistů, ty byly předčasně ukončeny. Nejlepším celkem z českolipska byl divizní Nový Bor.

Fotbalové soutěže amatérů končí! Nestihlo by se dohrát. V klubech verdikt čekali

Datum: 7. 4. 2020, 12:44

Fotbalová sezona od třetí ligy až po nejnižší soutěže byla ukončena! Rozhodl o tom kvůli koronavirové pandemii výkonný výbor české fotbalové asociace.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci: Kolářová peče a hraje karty, Štajner dělá na zahradě

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/GRAFIKA/ Jablonecký fotbalista Tomáš Hübschman trénuje a tráví čas s rodinou, volejbalový reprezentační kouč Michal Nekola sleduje zápasová videa… Podívejte se, co teď dělajíborci a borkyně z Libereckého kraje během karantény.

Futsalisté postupují dál, v semifinále se utkají s Plzní

Datum: 5. 4. 2020, 10:00

Fanoušci ve virtuálním play-off svými hlasy poslali futsalisty České Lípy do dalšího kola play-off. Českolipští hráči se v semifinále virtuálně utkají s Plzní. Začíná se v pondělí v 18 hodin.

Nehodláme hrát druhé housle, říká šéf Lokomotivy Dobíhal

Datum: 4. 4. 2020, 6:30

/ROZHOVOR/ Volejbalová Lokomotiva Česká Lípa slaví návrat do 1. ligy. „Nemyslím si, že je postup do první ligy jakousi jednorázovkou. Vidím to na dlouhodobější účast,“ říká v rozhovoru pro Českolipský deník předseda Petr Dobíhal.

Virtuální série: Lípa vede nad Chrudimí. Kdo vyhraje druhý zápas?

Datum: 3. 4. 2020, 10:00

V současné době probíhá na facebooku Varta futsalové ligy virtuální play-off. Česká Lípa vede nad Chrudimí 1:0 na zápasy. Výsledek druhého čtvrtfinále můžete ovlivnit i vy.

Cyklisté v nejistotě. Slavný Závod míru se odkládá. Hrozí, že se vůbec nepojede

Datum: 3. 4. 2020, 8:00

Černý scénář se naplnil. Mezinárodní cyklistická unie UCI prodloužila kvůli pandemii koronaviru závodní přestávku až do 1. června. Nařízení se týká všech cyklistických disciplín a všech kategorií jezdců. Odkládá se tak i prestižní Závod míru juniorů na severu Čech.

Manažer florbalistů Štěpán Slaný: Doháníme resty, na které obvykle není čas

Datum: 1. 4. 2020, 18:55

Českolipští florbalisté odehráli dva zápasy skupiny play-down proti Brnu. Zbytek sezóny se vinou koronavirové krize nedohrál. Klub setrval v nejvyšší soutěži a podle slov manažera Štěpána Slaného se už připravuje na další sezónu.

Skicrossaři mají velké plány. S tréninkem chtějí začít v dubnu

Datum: 30. 3. 2020, 16:41

/ROZHOVOR/ Úspěšnou a nadějnou reprezentantkou České republiky ve skicrossu je jablonecká Diana Cholenská. Její otec, Aleš Cholenský, je manažerem Czech Skicross Teamu. Jak vidí úspěchy své dcery a všech ostatních a také budoucnost českého skicrossu?

ZPÁTKY V ČASE: Okresní soutěže mají jasno. Včetně změn

Datum: 30. 3. 2020, 10:15

Psal se začátek července roku 2010 a fotbalová sezona 2010/2011 klepala na dveře. Losovací aktiv okresních soutěží se uskutečnil v klubovně Rybářského domu na Svárově. Co tehdy na prahu dalšího ročníku psal Českolipský deník a jak vypadalo složení soutěží?

Lokomotiva slaví! Už je zase prvoligová. Nádhera, jásal předseda Dobíhal

Datum: 29. 3. 2020, 15:45

Už jsou zase prvoligoví! Volejbalisté Lokomotivy Česká Lípa slaví, v sezoně 2020/2021 budou hrát 1. ligu. Definitivně o tom rozhodl Český volejbalový svaz, který vítězům tří druholigových skupin nabídl účast ve vyšší soutěži, aniž by museli absolvovat baráž. Lokomotiva nabídku na návrat na prvoligovou scénu přijala.

Učitel Tichý láká na pohyb. Bývalý florbalista České Lípy natáčí cvičící videa

Datum: 28. 3. 2020, 10:00

Milan Tichý inspiruje na sociálních sítích! Florbalista, který během poslední sezony přestoupil z České Lípy do Mladé Boleslavi, totiž spustil projekt Pohyb není věda. Ten má za cíl jediné - v době mimořádného stavu nabádá veřejnost, aby neopustila sportovní život a dál se věnovala cvičení, byť třeba jen v domácích podmínkách.

ZPÁTKY V ČASE: Nejnižší okresní soutěž Českolipska hlásí konec. Postupuje Sloup

Datum: 27. 3. 2020, 14:11

Psal se červen roku 2010 a fotbalové III. třídě na Českolipsku definitivně odzvonilo, ročník 2009/2010 se stal minulostí. Kdo si vybojoval postup, kdo byl nejhorším týmem soutěže a jak o konci sezony tehdy informoval Českolipský deník? 

VARTA futsal liga virtuálně. Démoni pronikli do play off

Datum: 27. 3. 2020, 9:55

Osud nejvyšší futsalové soutěže zatím není znám. Jasno bude 14. dubna, kdy Výkonný výbor Svazu futsalu ČR rozhodne, zda soutěž skončí tak, jak je pozastavená a mistrem se stane Chrudim, nebo bude pokračovat v upraveném formátu, kdy se dohrají dvě kola základní části a následovat bude zkrácené play off.

Změna práce. Místo Autošťouchu závodník Černý organizuje rozvoz potravin

Datum: 26. 3. 2020, 20:46

Patrik Černý, motokrosový závodník z Nové Vsi u Jablonce, dočasně vyměnil motorku za auto. Ovšem ne za závodní. Důvodem přitom není úraz, který ho nyní omezuje v účasti na dalších závodech. Během rehabilitace se rozhodl aktivně zapojit do současné situace, do boje s pandemií.

Závodník Enge: Láká mě s Buggyrou vysněný desátý start v Le Mans

Datum: 26. 3. 2020, 8:36

/ROZHOVOR/ Jako jediný Čech okusil závody Formule 1, vyzkoušel si americkou sérii IndyCar včetně kultovního závodu 500 mil Indianapolis, prosadil se i ve slavné 24hodinovce Le Mans. A výčet automobilových disciplín Tomáše Engeho by mohl pokračovat.

ZPÁTKY V ČASE: Arabela team porazil starou gardu Oken až na penalty

Datum: 25. 3. 2020, 12:36

Psal se červenec roku 2009 a takovou show obec Okna u Doks ještě nezažila! V sobotu totiž na místním fotbalovém hřišti proti sobě nastoupila mužstva Stará garda TJ Okna a Arabela team, který tvořili známí herci a zpěváci, jako například Kamil Emanuel Gott, Zdeněk Srstka, Roman Skamene, Pavel Trávníček, Jaroslav Sypal, František Sysel, Martin Tankwey a šéf výpravy Jiří Rámeš. Jak tehdy o akci informoval Českolipský deník?

S deníkem za sportovními filmy: Prokletý klub je fenoménem

Datum: 25. 3. 2020, 10:21

Ráno do práce, odpoledne z práce. Hned domů. S mimořádnou situací se kvůli epidemii koronaviru potýkají lidé v České republice. Největším kamarádem je tak nyní v mnoha domácnostech především televize. Ovšem nebaví vás program jednotlivých stanic? Nevadí. Milovníci sportu si mohou přijít na své díky filmům ze světa sportu, které patří ke kinematografii asi tak jako Pavel Nedvěd k Juventusu Turín. Tedy neodlučitelně. Minulý týden jsme vám představili první dva filmy – Moneyball a Hokejový zázrak. Dnes je na řadě Prokletý klub.

Česká originalita v praxi: Nadšenec z Turnova spojil lidi běháním po zahradě

Datum: 24. 3. 2020, 17:30

/FOTO/ Mine strom, vyhne se záhonu a přeskočí kořen. Takhle pořád dokola. Jan Schulhof si v nouzovém stavu vymyslel netradiční zábavný projekt. Běhá po zahradě, na čas a dokonce proti soupeřům!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace