Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Zlínský okres Zlín zprávy z regionu

okres Zlín – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbal počká. Je to rozumné rozhodnutí, souhlasí trenéři z divize a MSFL

Datum: 7. 4. 2020, 14:58

Žádné překvapení, ale očekávaný verdikt a logický krok. Trenéři regionálních týmů z MSFL a divize souhlasí s rozhodnutím výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky, který na svém úterním zasedání kvůli pandemii nového typu koronaviru předčasně ukončil všechny amatérské fotbalové soutěže od třetí ligy níže.

Smolař Hellebrand si při běhání zlomil zánártní kůstku. Už má po operaci

Datum: 7. 4. 2020, 10:09

Tak tohle je vážně pech. Osmnáctiletý zlínský fotbalista Jan Hellebrand má v poslední době neuvěřitelnou smůlu na zranění. Mládežnický reprezentant si minulý rok natrhl zadní stehenní sval, kvůli kterému vynechal skoro tři měsíce.

„Nebronz“ pro házenkáře Zubří. Trenér Poloz věří v červnovou společnou přípravu

Datum: 7. 4. 2020, 7:16

ROZHOVOR/ Očekávané rozhodnutí přinesl o víkendu Český svaz házené, respektive jeho exekutiva v otázce ukončení nejvyšší soutěže mužů.

Snížení platu? V téhle situaci to neřeším, chápu to, říká mladík Cedidla

Datum: 6. 4. 2020, 13:03

Současná situace ho pořádně štve. Vždyť sotva mladý zlínský obránce Martin Cedidla nakoukl do nejvyšší soutěže a pravidelně sbíral ligové starty, musí být bez milovaného fotbalu. Na vině není zranění ani výkonnostní důvody, nýbrž pandemie koronaviru, která citelně zasáhla i mládežnického reprezentanta.

Barumka bez diváků nebude, má jasno Regner

Datum: 6. 4. 2020, 11:03

Velký otazník visí nad letošním, jubilejním 50. ročníkem populární automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín, která by měla odstartovat poslední srpnový prázdninový víkend.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci z kraje: Voráčová peče, Sedláček pracuje na zahradě

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Podívejte se, čím si zkracují volnou chvíli sportovci ze Zlínského kraje. Často tráví čas s rodinou, ale zjistíte i to, že fotbalista Michal Kadlec se dal na piškvorky, házenkářka Kristýna Mika hraje na klavír a hokejista Pavel Kubiš střídá televizi a procházky se psem.

Extraliga házenkářů je ukončená. Bez vyhlášení mistra

Datum: 5. 4. 2020, 20:46

Sezona extraligy házenkářů je definitivně ukončena. Platí pořadí současné tabulky po 21 odehraných kolech základní části, přičemž mistr pro sezonu 2019/20 nebude vyhlášen.

Platy o čtyřicet procent dolů. Berani se v krizi uskromní

Datum: 3. 4. 2020, 16:44

Základní plat snížen o 40 procent, zároveň bez různých bonusů. To jsou konkrétní dopady a finanční opatření, které v souvislosti pandemií koronaviru oznámilo vedení hokejistů PSG Berani Zlín. Šéfové klubu se hráči dohodlo na snížení odměn v březnu a dubnu a jsou připraveni na debatu i směrem k dalším měsícům.  

U Altrichterů se po 16 letech slavil titul. S demižónem v lapačce

Datum: 3. 4. 2020, 14:10

Je to tááám. Utřít slzy, vyndat demižóny a jdeme na to,“ napsal v neděli večer na svém Facebooku Martin Altrichter a svůj příspěvek doplnil fotkou ze svého obýváku.  

Udržení kondice je v tuto fázi klíčové, ví dobře mladý veslař Hladík

Datum: 2. 4. 2020, 9:28

Má za sebou nesmírně složitý rok, který výsledkově nebyl příliš úspěšný. Otrokovický veslař Radim Hladík loni na jaře prodělal nepříjemnou nemoc, do toho se musel soustředit na maturitu.

Vytrvalec Milan Zvonek se věnuje jarnímu úklidu a sází ovocné stromy

Datum: 2. 4. 2020, 9:11

ROZHOVOR/ Měla mu vrcholit příprava na maraton ve Vídni. Místo toho se Milan Zvonek věnuje jarnímu úklidu kolem rodinného domu a sadí ovocné stromky. Jednou z výhod v tomto období je ale skutečnost, že se pětatřicetiletý valašskokloboucký vytrvalec může víc věnovat rodině a ohlédnout se za vydařenou loňskou sezonou.

Vsetínští hokejoví junioři těžko vstřebávají rychlý konec sezony

Datum: 2. 4. 2020, 8:58

ROZHOVOR/ S další nepřízní osudu se musí vypořádat hokejoví junioři Vsetína. Loni se v průběhu sezony od vedení ČSLH dozvěděli, že nebudou mít možnost hrát DHL Juniorskou ligu akademií 2019 - 2020. Letos jim dobře rozehranou sezonu ukončily opatření kvůli koronaviru. Valaši jsou ovšem zvyklí bojovat a o postup do nejvyšší české juniorské soutěže se porvou znovu.  Odhodlaný je i jeden z koučů Petr Fojtů.  

Cyklista Písek: Potřeba budou dva týdny, abychom se dostali opět do formy

Datum: 1. 4. 2020, 21:04

Na začátku roku měli smělé, nejvyšší plány a ambice. Dvojnásobní čeští úřadující vicemistři v kolové Ludvík Písek s Miroslavem Gottfridem pozvolna dozrávají a na prahu sezony si dali za cíl pokusit se o metu nejvyšší.

Američané jsou někdy trochu moc hluční, tvrdí s úsměvem Pančochová

Datum: 1. 4. 2020, 15:45

Daleko od lidí, ve městě Breckenbridge, v údolí obklopeném horami, překonává nejistou dobu a hlavně karanténu snowboardistka Šárka Pančochová. Česká olympionička má za sebou slušnou sezonu i rychlý úprk z Evropy do Spojených států. V Coloradu chce společně se snoubenkou Kaileen Lareeovou, kterou loni v létě požádala o ruku, přečkat pandemii koronaviru.

Vlach: Snížení platu? Hokej je jediná obživa. Hrál by ještě pod otcem?

Datum: 31. 3. 2020, 18:18

Má za sebou turbulentní sezonu, ve které oblékl tři dresy. Jeden gól za 31 zápasů je důsledkem trápení. Až ve druhé polovině února se dostal do obvyklé pohody, když během pěti zápasů nastřílel hokejový útočník Roman Vlach čtyři góly a posbíral všech sedm kanadských bodů v zelenožlutém dresu.

Tolik seker! Tesařík měl místo hokejky valašku, vzpomínal Balaštík na finále

Datum: 31. 3. 2020, 16:44

ROZHOVOR/ Vrátil se v čase o necelých dvacet let zpět. S chutí a potřebnou nostalgií si v neděli u televizní obrazovky vychutnal památný historický triumf z roku 2004 nad pražskou Slavií i třeba finále z roku 1999 proti Vsetínu, kdy byl ještě za hokejového učně.  

Současná situace? Výzva a také příležitost, myslí si plavkyně Bernardová

Datum: 31. 3. 2020, 14:45

Těšila se, že v době olympijských her konečně bude doma a bude s napětím sledovat výkony nejlepších českých sportovců. V minulosti totiž přišla o zlato judisty Lukáše Krpálka i senzační triumf Ester Ledecké. V prvním případě totiž byla uprostřed Cugarského průlivu, podruhé zase přeplavávala Cookovu úžinu.

Koubský žije jako Švýcar. Znám jenom práci a domov, hlásí z Bernu

Datum: 31. 3. 2020, 11:00

Kvůli koronaviru si připadá jako normální Švýcar! Bývalý fotbalista Zlína, Slavie či Sparty Jiří Koubský, který žije v Bernu, se v době pandemie z domu přesouvá pouze do zaměstnání, žádné jiné aktivity nevyhledává. Trénovat nemá koho, ven s kamarády taky nemůže.

Ferenc prožil životní extraligovou sezonu. Co piloval i s Čajánkem?

Datum: 30. 3. 2020, 21:29

ROZHOVOR/ Přes trpký a předčasný finiš má za sebou životní sezonu. Odchovanec přerovského hokeje Jakub Ferenc se v extraligovém Zlíně definitivně zařadil mezi klíčové obránce. Razítko na toto tvrzení dala nová dvouletá smlouva, s jejíž nabídkou vedení Beranů dlouho neváhalo. Dvoumetrový obr dal v 52 zápasech sedm gólů a přidal devět asistencí.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace