Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí 1. jarní cyklovýlet

Štěňata – 1. jarní cyklovýlet

Možné akce:

1. jarní cyklovýlet

Kdy:Neděle 17. 4. 2016 10:00 – 17:00
Kde:Rohožník - Klánovice - Zeleneč - hřiště - Jenštejn - dětský ranč v Radonicích - cukrárna kdekoliv
Popis akce:

Ahoj všichni přátelé kol a našich cyklovýletů zvláště,

na ten dnešní cyklovýlet si dáme sraz na konečné autobusů na Rohožníku v 10 hodin. Celá trasa vede většinou po cyklostezkách nebo silnicích s minimálním provozem, ale i tak budeme dodržovat všechna pravidla silničního provozu.

Co sebou: každopádně kolo v dobrém technickém stavu a jeho jezdce s dobrou náladou. Náhradní duši na kolo (kdo nemá tak alespoň soupravu na lepení duší. Kdo nemá ani to, tak má bohužel smůlu!), nářadí na kolo (některá kola mají speciální klíče na opravy), jídlo, pití na celý den (je pravda, že nějaké pití se dá po cestě dokoupit, ale pro jistotu na to nespoléhejte). Samozřejmě helmu - kdo má i reflexní vestu probojuje se do žlutého týmu.

Každý z malých i velkých cyklistů, který dojede nebo se aspoň doplazí do klánovické cukrárny má jako odměnu zajištěnu jednu zmrzlinu dle vlastního výběru.

Na začátku našeho cyklovýletu i na jeho konci se na vás těší

Samson 

Důležitost: střední
Maximální účast:12 spoluhráčů
Zúčastnili se (11) Adam Kabourek, Adam Petr Spěváček, Jana Eibichová, Honza Jacek, Míša Řezáč, Vilém Fišer (Výr), Martin Daniel, Theodor Šíma, Filip Šesták, Filip Ještěrka Rauš, Jan Trpaslík Javorský
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Honza Jacek, 29. 1. 2016, 19:20   (upraveno 10. 4. 2016, 13:38)
Možnosti

Komentáře k této akci