Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí Akce pro plavce, neplavce i dravce

Štěňata – Akce pro plavce, neplavce i dravce

Možné akce:

Akce pro plavce, neplavce i dravce

Kdy:Pátek 29. 4. 2016 16:00 – Neděle 1. 5. 2016 17:30
Kde:Lomnice nad Lužnicí - víkend u želví babičky
Popis akce:

 

Protože jste všichni statečně zvládli, byť i s malými oděrkami na těle i na duši, naší první víkendovou výpravu, rádi bychom vás pozvali na další výpravu. Tentokrát jedeme do jižních Čech na louku Želví babičky.

Aby se vám to nepletlo, tak sraz bude stejný jako když jsme jeli na "Knížecí boudu" - tedy v 16 hodin na konečné autobusů na Rohožníku. Opět pojedeme autobusem 251 v 16:18. Komu se to hodí, může přistoupit do autobusu buď cestou nebo na nás počkat v Klánovicích na konečné autobusů na "újezdské straně".

Co sebou: spací pytel a karimatku, oblečení na spaní (když nám to počasí dovolí, zkusíme už spát venku pod hvězdičkami nebo kapkami deště - pokud by k nám počasí bylo nepřátelské utečeme pod střechu) i oblečení a obutí na sobotní výlet, něco na přezutí do chaty, pláštěnku, malý batůžek na výlet, plavky (zatím nevíme, jaké bude počasí, ale okolo Lomnice je plno rybníků a kdyby už bylo teplo, byla by škoda se trochu nevykoupat), náhradní ponožky.

Abychom se vrátili čistí a voňaví tak si přibalte: ručník, zubní kartáček, pastu a mýdlo. Pokud někdo užívate léky a jiné pochutiny vemte si je sebou ať si je můžete užít.

Na výpravě samozřejmě nebudeme hladovět, abyste tedy nehladověli, zabalte si sebou: ešus nebo nějakou misku na jídlo (ale Azorovi ji neberte, ať vás nekousne), lžíci, lahev na pití, 1/2 chleba, tavený sýr (trojúhelníčky nebo jakékoliv tvary), paštiku, jakékoliv ovoce a zeleninu, které vám chutnají, oplatky, sušenky či něco sladkého na zub podle vlastní chuti (nám se Zajdou chutná všechno).

Sýry, paštiky a chleba dáme do "společné kuchyňské spíže" kdežto oplatky, sušenky i zuby na něco sladkého si můžete nechat u sebe a dělit se o ně, či vyměňovat si je, s ostatními.

Snažte se vše nabalit do jednoho batohu, abyste nemuseli mít nic uvázaného na batohu. Při odjezdu vám pomůžeme zabalit spacáky a podobně, tak jako minule, takže nezoufejte - to dáme.  

Protože při minulé víkendové výpravě jsme něco ušetřili budeme při odjezdu vybírat nižší poplatek - 250 Kč. (kdo poplatek přinese přesně,abychom nemuseli shromažďovat drobné na vracení dostane bonbon, kdo přinese 300 Kč a více a nebude chtít vrátit dostane dva bonbóny - jistě jste pochopili, že je to legrace a přinesete jen 250 Kč)

Lužnice se už na vás těší a my se Zajdou a Želví loukou také.

Samson

Důležitost: střední
Maximální účast:12 spoluhráčů
Zúčastnili se (8) Honza Jacek, Jan Trpaslík Javorský, Filip Ještěrka Rauš, Jakub Hanzlík, Filip Viktor Hanzlík, Filip Šesták, Theodor Šíma, Želva navigátorka (host od Honza Jacek)
Nezúčastnili se (4) Adam Petr Spěváček, Jana Eibichová, Adam Kabourek, Honza Gurovič
Zadal:Honza Jacek, 29. 1. 2016, 18:54   (upraveno 28. 4. 2016, 15:44)
Možnosti

Komentáře k této akci