Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí "Květinový den"

Štěňata – "Květinový den"

Možné akce:

"Květinový den"

Kdy:Středa 10. 5. 2017 7:30 – 14:00
Kde:Újezd nad Lesy, Černý most a okolí
Popis akce:

Ahoj účastníci "Květinového dne"

sraz si dáme na konečné autobusů na Rohožníku v 7:30. Probereme vše podstatné a začneme hned nabízet kytičky. Potom se přesuneme autobusem na křižovatku a chvíli se zdržíme u Lídlu a možná zajdeme i na MÚ. A potom už naše známá místa na Černém Mostě. Když se nám vše podaří čeká nás zmrzlina, když ne, tak si dáme aspoň zmrzlinu.

Teď co sebou: oblečení a obutí podle počasí, ale ti co mají kroj ať si ho vezmou (případně střediskové tričko). Orlík dostane tričko "Květinového dne" a bude naší reklamou. Vemte si i něco malého k snědku a pití. Pokud budete mít možnost, přineste si sebou 10ti nebo 20ti korunové mince za 100 Kč - ty vám hned na začátku vyměním za papírové a ty si uschováte. Je to proto, že v minulých letech se nám stávalo, že někdo by za kytičku dal i 20 Kč (nebo trochu víc), ale měl jen stokorunu nebo větší bankovku. Protože všechny peníze dáváme hned po obdržení do nedostupné pokladničky neměli jsme mu možnost papírovou bankovku proměnit. Takhle už budeme moct.

Až všechny kytičky prodáme, odevzdáme pokladničku v Praze a hurá domů. Vrátíme se pravděpodobně mezi 13 - 14 hodinou.

Schůzka toho 10. května nebude, tak si budete moct odpočinout.

Jen pro vaší informaci - minulý rok jsme vybrali asi 14 tisíc korun, které šli na výzkum a výrobu léků na nemoci, takže těmco byli minule děkuji a těm co jdou s námi teď vlastně taky.

Samson

Důležitost: střední
Maximální účast:6 spoluhráčů
Zúčastnili se (8) Honza Gurovič, Filip Viktor Hanzlík, Lukáš Procházka, Vilém Fišer (Výr), Adam Petr Spěváček, Karel Spěváček (Kosatka), , náhradníci:, Theodor Šíma, Jan Trpaslík Javorský
Nezúčastnili se (2) Filip Šesták, Eva Šestáková
Zadal:Honza Jacek, 22. 2. 2017, 10:43   (upraveno 25. 4. 2017, 20:38)
Možnosti

Komentáře k této akci