Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí "Listopadový výlet do listnantých lesů a k vodopádům Kejné"

Štěňata – "Listopadový výlet do listnantých lesů a k vodopádům Kejné"

Možné akce:

"Listopadový výlet do listnantých lesů a k vodopádům Kejné"

Kdy:Sobota 19. 11. 2016 8:00 – 17:00
Kde:brdská trampská tábořiště (když je najdeme)
Popis akce:

Doufám, že do té doby než se vydáme na náš listopadový výlet všechno listí ze stromů neopadá a že Martin (Bizon) pokud se před výletem projede nad Brdy na bílém koni bude rozumný a nezasype je sněhem.

Abychom se o tom všem mohli přesvědčit na vlastní oči, sejdeme se v sobotu 19. listopadu v 8 hodin na konečné autobusů na Rohožníku. Jedeme autobusem 163 v 8:10, takže kdo přistoupí cestou jede s námi a bude mu (možná) fajn. Zpátky se vrátíme mezi 17 - 18 hodinou opět na nádraží v Klánovicích.

Nezapomeňte si prosím sebou opencard na MHD či "lítačku" na letadlo, zápisník, tužku a vůbec vše co sebou vozíme na jednodenní výlety. Omlouvám se všem, kteří sebou vezli na minulý výlet do Zbečna hrníček na čaj - bylo přecijenom ještě teplo na vaření čaje. Podle předpovědi meteorologů během našeho listopadového výletu už bude pravé "čajové" počasí, takže teď už ale fakt čaj bude a ne, že ne.

Na vlak a jiné legrace vám bude stačit 40 Kč (další výlety budou opět sponzorovány "Vlčáckou cestovní kanceláří", ale musíme teď trochu šetřit).

Kdyby mne ještě něco napadlo - doplním.

Mějte se zatím hezky - na výletě jsou vítáni všichni, kdo s dobrou vůlí přichází a také odchází.

 

Samson

Důležitost: střední
Maximální účast:15 spoluhráčů
Zúčastnili se (12) Adam Kabourek, Honza Jacek, Míša Řezáč, Jan Trpaslík Javorský, Filip Šesták, Jakub Novák, Jakub Hanzlík, Filip Viktor Hanzlík, Karel Spěváček (Kosatka), Adam Petr Spěváček, Theodor Šíma, Martin Daniel
Nezúčastnili se (2) Filip Ještěrka Rauš, Vilém Fišer (Výr)
Zadal:Honza Jacek, 30. 9. 2016, 20:35   (upraveno 16. 10. 2016, 16:24)
Možnosti

Komentáře k této akci