Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí Pátrání po zřícenině hradu Dubá

Štěňata – Pátrání po zřícenině hradu Dubá

Možné akce:

Pátrání po zřícenině hradu Dubá

Kdy:Sobota 12. 10. 2013 7:20 – 18:00
Kde:sídlo detektivní party Samson a spol.
Popis akce:

Ještě vše upřesníme, ale vypadá to, že si dáme opět sraz na konečné autobusů na Rohožníku. A protože se vám čas srazu na zářijový výlet tak líbil, že?, tak se sejdeme opět v 7:20. (autobus máme objednaný na 7:32, tak abychom to vše stihli)

Jednokorunové mince, které jste měli nachystány na minulý výlet a které jste už nestačili využít si prosím vemte sebou. Váš vedoucí se vám za to omlouvá a slibuje, že příště bude opatrnější.

Ale jednokuronová mince by na naše pátrání nestačila, tak si prosím přineste ještě sedm desetikorunových mincí (nebo v jakékoliv jiné kombinaci) na dopravu a pátrací náklady.

Kromě jídla a pití co vaše hrdla ráčí, si prosím sebou vemte malou a lehkou pokličku s uchem. Takovou aby se vám vešla do batůžku. Že vám pomůže při pátrání vám prozradím, ale že vám může zachránit i život vám radši prozrazovat nebudu, abyste se předem zbytečně nebáli. Ze stejného důvodu si do batohu přibalte dvoje staré noviny. Pokud nebude pršet, a to by nemělo, protože máme objednané heké počasí, podaří se vám nejspíš rozdělat oheň. Bylo by škoda si na něm něco neopéct - buřty a cokoliv na opečení jsou tedy vítány (a také budou vzápětí snězeny).

Na všechny se těší

Samson

Důležitost: vysoká
Účast: člen pátracího týmu
(max. 10)
zakladatel a udržovatel ohně
(max. 5)
hasič a krotitel dravé zvěře
(max. 5)
  Zúčastnili se: Patrik Samec
Jan Trpaslík Javorský
Míša Řezáč
Lukáš Domanický
milada truhlarova
Míša Blažíček
Honza Jacek
Jára Jakubec
celkem: 4 celkem: 2 celkem: 2
  Nezúčastnili se:
Zadal:Honza Jacek, 4. 9. 2013, 20:39   (upraveno 4. 10. 2013, 8:15)
Možnosti

Komentáře k této akci