Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí Podzimní výlet letní krajinou

Štěňata – Podzimní výlet letní krajinou

Možné akce:

Podzimní výlet letní krajinou

Kdy:Sobota 10. 11. 2018 8:00 – 17:00
Kde:Císařská rokle nebo lom Alcazar
Popis akce:

A protože slibované cobydup či conevidět právě nastalo tak i když vím, že všichni mají informace o výletě zapsané je pro ty co neumí psát zopakuji.

Sraz je v sobotu 10.11. na konečné na Rohožníku v 7:10.

Sebou běžné vybavení věcí na jednodenní výlet, ale navíc ještě prosím baterku, protože bude určitě pršet tak i pláštěnku a zároveň doneste na sraz Zajdovi 30 Kč. Bude mít radost a já taky.

Na všechny bez rozdílu se těší

Samson

V sobotu 10. 11. vyráží družina Štěňat na jednodenní výpravu do okolí Srbska. Nebojte se, zůstaneme v České republice, půjdeme údolím řeky Berounky, podíváme se na Kozla a možná se podíváme do nějaké z jeskyní. Putování pak ukončíme v Berouně.
 
Sraz: 7:10 na Sídlišti Rohožník
Návrat: Okolo 17:45 opět na Rohožníku
S sebou: 30 Kč na vlak, láhev 1,5 s pitím, svačina, baterka, pláštěnka, pevné boty, KPZ, uzlovačka, šátek na hry, tři kolíčky (nejlépe dřevěné), průkazku PID.
 
Na akci je potřeba se přihlásit. Přihlásit se můžete na spoluhráčích. Ti, co účet na spoluhráčích nemají, se přihlásí mailem jako na předchozí akce.
 
Hezký víkend,
 
Martin Prošek
Důležitost: střední
Zúčastnili se (10) Honza Jacek, Vilém Fišer (Výr), Jan Trpaslík Javorský, Theodor Šíma, Patrik Daniel Nagy, Karel Spěváček (Kosatka), Adam Petr Spěváček, Jozef Čakurda (Rak), Patrik Samec, Marek Šíma
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Honza Jacek, 12. 10. 2018, 20:10   (upraveno 3. 11. 2018, 19:50)
Možnosti

Komentáře k této akci