Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí "Pravé, pozdní, popodzimky"

Štěňata – "Pravé, pozdní, popodzimky"

Možné akce:

"Pravé, pozdní, popodzimky"

Kdy:Pátek 4. 11. 2016 15:15 – Neděle 6. 11. 2016 16:40
Kde:asi Bystřice nad Perštejnem
Popis akce:

Tento rok se tradiční "Podzimky" nekonají, protože v té době proběhne velká porada všech vedoucích oddílů. Aby to ale nebylo líto vám ani nám pokusíme se uspořádat takové malé náhradní "Popodzimky". Vše je zatím v jednání, tak si navzájem držme palce ať to vyjde. Ubytování u bystřických skautů máme potvrzené, ale palce ještě prosím držte dál. Místa v klubovnách je dost (asi pro padesát dětí), tak se všichni vejdeme.

Začneme tím nejdůležitějším - sejdeme se společně na konečné na Rohožníku ve 15:15 hodin

Nezapomeňte si "opencard" a 450 Kč, které budeme vybírat ještě před odjezdem (je pravděpodobné, že vám část peněz na konci "Popodzimek" budeme vracet).

Co budete sebou potřebovat a co určitě nezapomenete doma: spací pytel, karimatku, oblečení na spaní a do klubovny, oblečení na výlet (teplé oblečení, pevná obuv a pláštěnka) Malý batůžek na sobotní výlet po krásách Vysočiny. Přezůvky do klubovny, hygienické potřeby (ručník, mýdlo, kartáček na zuby a pastu) abychom po návratu všichni voněli.

Protože je dost pravděpodobné, že budeme na "popodzimkách" i jíst, přibalte si lžíci a kapesní nožík. No a aby bylo co jíst tak sebou jídlo na páteční dlouhou cestu + na páteční večeři. Dále půlku chleba, krabičku sýrů, nebo paštiku a oplatek, zeleniny a ovoce podle vaší chuti (my se už vaší chuti přizpůsobíme, protože nejsme vybíraví). Sobotní a nedělní jídlo si už uvaříme sami a když to přežijeme vrátíme se v neděli kolem 17 hodiny na Rohožník.

Protože ještě budeme vše projednávat s bystřickými skautíky, je možné, že například karimatka a ešus nebudou potřeba, to ještě včas doplníme, ale kartáček na zuby si vemte každopádně svůj.

těší se na vás vaši staří známí

Tarantule, Šerpa, Fantomas, Zajda, Kníža a Samson

 

Důležitost: střední
Maximální účast:15 spoluhráčů
Zúčastnili se (11) Honza Jacek, Jakub Hanzlík, Filip Viktor Hanzlík, Theodor Šíma, Adam Petr Spěváček, Filip Šesták, Jan Trpaslík Javorský, Honza Gurovič, Karel Spěváček (Kosatka), Jakub Novák, Jára Jakubec
Nezúčastnili se (4) Patrik Šulc, Filip Ještěrka Rauš, Adam Kabourek, Míša Řezáč
Zadal:Honza Jacek, 25. 9. 2016, 16:27   (upraveno 23. 10. 2016, 21:21)
Možnosti

Komentáře k této akci